Liga 1

FCU Craiova și-a stabilit meciurile amicale din această vară » Două adversare tari pentru echipa lui Croitoru

FCU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 iunie 2022

FCU Craiova 1948 a anunțat cu cine va juca în meciurile amicale în cantonamentul de pregătire din Austria.

Echipa lui Croitoru va da peste Kapfenberger SV 1919 (27 iunie, ora 18:30), AEK Larnaca (29 iunie, 18:30), FC Admira Wacker (1 iulie, 18:00) și Kisvárda FC (4 iulie, 18:30).

FCU Craiova, 4 meciuri amicale în Austria

FCU Craiova 1948 debutează împotriva lui Kapfenberger SV, echipă care evoluează în Liga a doua din Austria. În sezonul trecut, a terminat pe locul 12. Lotul austriecilor se ridică la valoarea de 3,7 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Lotul oltenilor este evaluat la 8,1 milioane de euro.

Al doilea meci de pregătire pentru Craiova este împotriva lui AEK Larnaca, locul 2 în ultimul sezon din Cipru. AEK va juca în preliminariile Champions League, împotriva lui Midtjylland, din Danemarca. Valoarea lotului echipei cipriote este de aproximativ 11,1 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Pe 1 iulie, echipa antrenară de Marius Croitoru va înfrunta Admira Wacker, echip retrogradată în Liga a doua austriacă la finalul ultimului sezon. De-a lungul istoriei, Admira a câștigat 9 titluri de campioană în Austria, dar și 6 Cupe. Lotul echipei este evaluat la 8,95 milioane de euro.

FCU încheie cantonamentul din Austria împotriva maghiarilor de la Kisvarda, locul 2 în sezonul recent încheiat. La vicecampioana Ungariei joacă și doi români, Andrei Peteleu și Otto Hindrich, proaspăt împrumutat de la CFR Cluj.

Kisvard are un lot în valoare de 8,9 milioane de euro. Maghiarii vor juca în preliminariile Conference League împotriva lui Kairat Almaty.

Bursa transferurilor FCU Craiova 1948

  • ANTRENOR: Marius Croitoru (nou)
  • VENIRI: Ionuț Gurău (Unirea Slobozia)
  • REVENIRI: Raicea (CS Mioveni), Zanfir (ACSO Filiași)
  • PLECĂRI: Cobrea (liber), Diallo (liber), S. Bușu (liber)

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.