Liga 1

Gabi Enache va juca în sezonul viitor de Liga 1: „Principalul obiectiv, lupta la play-off”

Gabi Enache/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 26 June 2022

Gabi Enache (31 de ani) a putut fi înregistrat de FCU Craiova 1948 și va evolua în sezonul viitor de Liga 1

Fundașul dreapta a semnat cu oltenii în ianuarie, dar contractul său nu a putut fi înregistrat din cauza unor datorii mai vechi ale clubului. Din acest motiv, Enache nu a evoluat niciun minut în ediția trecută de campionat, dar s-a antrenat alături de echipă.

Gabi Enache va juca la FCU Craiova 1948

La plecarea în cantonamentul din Austria, Enache a dezvăluit că a fost o perioadă grea în care nu a fost ușor să rămână motivat și a vorbit obiectivele lui FCU Craiova în noul sezon, și anume lupta pentru locurile de play-off.

Da, în sfârșit s-a înregistrat, s-au rezolvat problemele. Important e să începem bine, important e că s-a mers pe respect și din partea clubului, și din partea noastră. Am rămas super profesioniști, iar clubul ne-a respectat foarte mult. Sperăm acum să demonstrăm că jucăm un fotbal de calitate.

A fost o perioadă foarte grea, a trebuit să rămân concentrat foarte bine, să nu mă culc pe o ureche că nu o să joc. Tot mie mi-ar fi foarte greu. 

Principalul obiectiv e lupta la play-off. În vestiar și de când a venit și Marius la echipă, se vorbește numai și numai despre asta. Tocmai asta a fost ideea, să aducă un antrenor de play-off și să fim acolo sus

Marius (n.r. - Croitoru) se bazează foarte mult pe disciplină. Sper să aibă și un impact la echipă și să jucăm așa cum își dorește”, a transmis Gabi Enache.

FCU Craiova, 4 meciuri amicale în Austria

FCU Craiova 1948 a anunțat cu cine va juca în meciurile amicale în cantonamentul de pregătire din Austria.

Echipa lui Croitoru va da peste Kapfenberger SV 1919 (27 iunie, ora 18:30), AEK Larnaca (29 iunie, 18:30), FC Admira Wacker (1 iulie, 18:00) și Kisvárda FC (4 iulie, 18:30).

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.