Liga 1

Liderul lui CFR Cluj, mesaj clar pentru rivali: „Suntem mult mai puternici ca anii trecuți”

Ciprian Deac avertizează: „Suntem mult mai puternici ca anii trecuți”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 26 June 2022

Ciprian Deac (36 de ani), mijlocașul lui CFR Cluj și unul dintre liderii echipei, a vorbit în cantonamentul din Austria, acolo unde campioana a câștigat 4 meciuri amicale fără să primească gol.

În ultimul meci înaintea venirii în România, CFR a câștigat cu Hajduk Split, vicecampioana Croației, scor 2-0. Deac a marcat primul gol al ardelenilor, din penalty, și a pasat la a doua reușită, semnată de Cristi Manea.

Ciprian Deac, încrezător pentru noul sezon

Deac este de părere că CFR Cluj arată mult mai bine decât anii trecuți, după transferurile din această vară. Campioana i-a adus până în acest moment pe: Mistrati (Randers), Brucici (Koper), Braun (FC Botoșani), Muhar (Lech Poznan), Kolinger (Vejle BK) și Jefte Betancor (Farul).

„Echipa arată foarte bine. E bine că nu s-a accidentat nimeni, iar jucătorii noi s-au integrat foarte bine. Au adus un plus. Eu cred că formăm o echipă mult mai bună ca anii trecuți.

S-a văzut în aceste amicale că echipa crește de la meci la meci. Am întâlnit adversari farte puternici, mă bucur că nu am luat gol. Victoriile aduc încredere. E bine că toți jucătorii au dus cantonamentul de la început până la sfârșit. Echipa va arăta foarte bine încă din primul meci”, a declarat Ciprian Deac pentru CFR TV.

Echipa lui Dan Petrescu le-a mai învins în cantonamentul din Austria pe: Napredak (3-0), Koper (2-0) și Partizan Belgrad (1-0). 

CFR debutează în noul sezon pe 5 iulie, cu Pyunik, în tutul I preliminar din Liga Campionilor. Pentru ardeleni urmează Supercupa României, cu Sepsi, pe 9 iulie, și returul cu echipa din Armenia, pe 13 iulie.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.