Liga 1

Becali, lăudat de rivalii de la CFR Cluj: „Toată lumea ar trebui să îl aprecieze”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 iunie 2022

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a fost lăudat de Ciprian Deac (36 de ani), unul dintre liderii lui CFR Cluj, marea rivală din ultimii ani a bucureștenilor.

Mijlocașul care a decis ultimul meci amical al campionei, 2-0 cu Hajduk Split, printr-un gol și o pasă decisivă, consideră că Becali ar trebui apreciat pentru investițiile din fotbal.

Gigi Becali, lăudat de Ciprian Deac

„Am avut plăcerea să-l cunosc pe dânsul (n.r. - Gigi Becali). Toată lumea ar trebui să-l aprecieze, e printre puținii oameni care investesc bani în fotbal”, a spus Deac în cantonametul lui CFR Cluj din Austria.

Mijlocașul ardelenilor a avut un mesaj pentru rivale și spune că echipa e mult mai solidă ca în anii trecuți: „Echipa arată foarte bine. E bine că nu s-a accidentat nimeni, iar jucătorii noi s-au integrat foarte bine. Au adus un plus. Eu cred că formăm o echipă mult mai bună ca anii trecuți”.

Becali l-a dorit pe Deac la FCSB

Am făcut o greșeală acum câțiva ani. Dacă nu o făceam, acum aveam 4 campionate. Deac m-a sunat, când a venit din Germania, că vrea 5.000 de euro/lună. Mi-a zis cineva că e terminat... Dacă îl luam atunci, aveam 4 campionate acum. El i-a făcut campioni. Zici că e Maradona, dă gol, dă pase de gol.

- Gigi Becali în iulie 2021

384 de meciurişi 76 de goluri în toate competiţiile a strâns Deac la CFR Cluj

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.