Stranieri

Așa se recuperează după accidentare » Alibec, filmat în timp ce fuma în Vama Veche

foto: ProSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 iunie 2022

Denis Alibec (31 de ani) se reface după accidentarea suferită la națională pe litoralul românesc, în Vama Veche.

Atacantul român a fost surprins în ipostaze care nu fac cinste unui sportiv profesionist. Înconjurat de oameni, Denis fuma fără inhibiții pe plajă, având și o băutură în mână (foto), scrie ProSport.

Denis Alibec, în perioada de recuperare

Alibec s-a accidentat în meciul cu Bosnia, din Liga Națiunilor, pierdut cu 0-1 pe 7 iunie. În urma unui RMN, Alibec a aflat că are ruptură musculară și va absenta de pe teren timp de o lună.

În minutul 84, în încercarea de a intercepta o pasă prea lungă a lui Octavian Popescu, atacantul a simțit o înțepătură în zona femurului, iar în urma unui RMN a aflat că a făcut ruptură musculară.

În partea a doua a sezonului trecut, Alibec a fost împrumutat la Atromitos și ar urma să se întoarcă acum la Kayserispor.

2 goluriși 1 pasă decisivă a reușit Alibec la Atromitos în 13 meciuri oficiale

Alibec a fumat în vestiarul naționalei la Euro 2016

GSP dezvăluia în 2016 că Alibec a fumat în vestiarul echipei naționale la pauza meciului cu Franța, primul din grupă, pierdut de „tricolori” cu scorul de 1-2.

După prima repriză, la scorul de 0-0, Iordănescu îşi făcuse deja un plan de abordare a părţii a doua. La startul reprizei secunde, le-a cerut secunzilor săi să-l trimită pe Alibec la încălzire fiindcă pregătea deja înlocuirea lui Florin Andone.

„Prin minutul 60 să fie pregătit, că îl bag!”, i-a transmis Puiu lui Viorel Moldovan. Acesta, împreună cu ceilalţi doi asistenţi ai selecţionerului, a avut parte de un şoc: Alibec nu era pe bancă! Deşi partea a doua a meciului începuse deja! Imediat, unul dintre ei a revenit la vestiare pentru a-l căuta pe atacantul Astrei. Pe care l-a găsit în cabină. Rămăsese acolo pentru a trage câteva fumuri dintr-o ţigară!

Marin Barbu îl apreciază pe Șumudică: „A scos ce a fost mai bun din Alibec”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.