Publicitate

De ce sa cumperi o bicicleta de la AFiSport?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 iunie 2022

Bicicletele sunt tot mai interesante pentru public și au devenit un mijloc de deplasare ecologic, ieftin și care te va ajută să ajungi din punctul A în punctul B mai ușor. De asemenea, a crescut considerabil și numărul de bicicliști, în special în orașele mari, ceea ce a determinat dezvoltarea infrastructurii. Au apărut pistele pentru biciclete și locurile amenajate pentru bicicliști. Mai multe tipuri de biciclete disponibile gasesti in magazinul online AFiSport.ro

Chiar dacă industria de biciclete și mai ales de piese componente a avut de suferit, producția de biciclete se menține și își revine incet, iar fabrică Eurosport DHS Deva și-a reluat producția pentru modelele de biciclete de oraș, așa cum sunt și variantele de biciclete pliabile, cât și mountain bike, biciclete pentru copii și chiar biciclete e-bike care sunt foarte solicitate atât de publicul din România, cât și la export.

Pentru că deplasarea în oraș cu mașînă devine aproape imposibilă și pentru că străzile sunt tot mai aglomerate, bicicletele oferă opțiunea de a te deplasa mai ușor. Fie că alegi varianta clasică, fie că optezi pentru biciclete electrice, este tot mai ieftin și mai ușor să te deplasezi in voie prin oraș, prin junglă de mașini. De asemenea, pedalatul vine și cu alte avantaje cum ar fi caloriile pe minus, ceea ce este foarte important.

Deplasarea prin oraș utilizând o mașină a devenit mult mai costisitoare, iar alimentarea la pompă poate lasă urmări considerabile pentru bugetul fiecăruia dintre noi. Este momentul să îți cumperi o bicicletă care să te ajute să te deplasezi mai economic.

Idei de biciclete pe care să le achiziționezi

În cazul în care nu ai încă o bicicletă, este momentul să te uiți la gama de biciclete MTB sau la cele de oraș și trekking care sunt disponiile la AFiSport.ro. Toată gama de biciclete de damă și pentru bărbați din magazinul online AFiSport.ro te așteaptă să alegi modelul potrivit pentru ține. În cazul în care vrei o bicicletă pentru copii, cu siguranță pe Afisport ai de unde să alegi un model care să îi placă celui mic.

Pentru bicicletele e-bike sunt de asemenea multe oferte și vei găsi la AfiSport poate cel mai mic preț din România. Bicicletă electrică Afisport este una dintre cele mai avantajoase soluții și este produsă în România, la fabrică Eurosport DHS din Deva. Bicicletă această a fost dezvoltată alături de Bucharest Bike Traffic si este una dintre cele mai avantajoase opțiuni ale momentului.

Pentru persoanele care vor piese pentru bicicletă, tot în AFiSport.ro vei găsi mai multe componente care să te ajute. Adăugând toate acestea la numărul considerabil de modele de biciclete pentru întreaga familie, vei găși prețuri foarte atractive. 

Cu siguranță în momentul în care vrei să îți cumperi o bicicletă, prima opțiune ar trebui să fie magazinul online AFiSport.ro, locul în care găsești biciclete, componente de bicicletă si accesorii, la prețuri foarte avantajoase si la un nivel de calitate ridicat. Doar așa vei obține o bicicletă pe care să te poți baza mult timp, fără să fie nevoie să o repari mereu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.