Campionate

NU a fost infidelitate! Motivul șocant pentru care s-ar fi despărțit Shakira și Pique: „Ea a refuzat direct”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 June 2022

Fostul cumnat al Shakirei (45 de ani) are o nouă ipoteză în cazul despărțirii artistei de Gerard Pique (35 de ani), fundașul Barcelonei.

Pique și Shakira au format un cuplu vreme de 11 ani și au împreună doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9), iar la începutul lunii și-au oficializat despărțirea. 

Presa din Spania a scris că Pique a înșelat-o pe Shakira, iar acesta a fost motivul despărțirii, dar fostul iubit al uneia dintre surorile artistei, spune că cei doi s-au certat din cauza banilor. 

Banii, motivul despărțirii dintre Pique și Shakira 

O persoană apropiată lor mi-a zis că a fost o problemă de natură economică între cei doi. Se pare că Pique i-a cerut bani Shakirei pentru o investiție, iar familia artistei a refuzat să-i da bani. Nu au amestecat banii cu relația”, a dezvăluit Roberto Garcia, fostul cumnat al Shakirei, citat de Marca. 

+67 Foto
Shakira (foto: Instagram)

Pique și-ar găsit o iubită într-un club de noapte

Conform presei spaniole, Pique, 35 de ani, s-a întâlnit de mai multe ori în clubul de noapte La Traviesa cu o chelneriță. 

Fotbalistul lui FC Barcelona a ajuns la club cu taxiul și, pentru a intra și a ieși din incintă fără a fi văzut, a folosit o ușă laterală, pe o stradă cu foarte puțin trafic. Odată intrat în club, a mers într-o cameră privată, unde s-a ascuns cu noua lui amantă.  

Potrivit reporterului „Socialité”, în acea cameră privată „este o perdea roșie și odată ce treci de ea sunt niște scări unde Pique se vedea cu chelnerița”. 

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.