Liga 2

Dinamo și-a prezentat primul transfer pentru Liga 2: „Am ales cu inima. Mă gândesc doar la promovare”

Bogdan Gavrilă a semnat cu Dinamo // FOTO: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 iunie 2022

Bogdan Gavrilă (30 de ani) este primul jucător pe care Dinamo îl transferă, după retrogradarea în Liga 2. 

Extrema, care poate evolua și ca mijlocaș ofensiv central, a încheiat înțelegerea cu Sirens FC (Malta) și vine din postura de jucător liber de contract. 

Bogdan Gavrilă a semnat cu Dinamo

 Gavrilă a fost prezentat azi și deja a efectuat primul antrenament la baza de la Săftica, sub comanda lui Gică Mihali și Iulian Mihăescu. 

„Mă bucur că îmbrac din nou tricoul lui Dinamo. Am ales cu inima, mă gândesc doar la promovare și sunt încrezător că vom reveni în Liga 1 la finalul sezonului!”, a spus Bogdan Gavrilă pentru pagina de Facebook a clubului. Gavrilă a mai jucat la Dinamo între 2014 și 2016, bifând 48 de partide (4 goluri și 5 pase de gol). 

De-a lungul carierei, Gavrilă a mai fost legitimat la Chindia, Oțelul, Petrolul, Ethnikos (Cipru), Poli Iași, Valletta (Malta), Gloria Buzău și Sirens FC (Malta).

200.000 de euroe cota lui Bogdan Gavrilă, potrivit transfermarkt

Ce spunea Bogdan Gavrilă în mai despre problemele financiare din fotbalul românesc: „În Malta ai o siguranță că primești banii”

>

Ultimele 6 luni au fost foarte bune pentru mine. Am terminat contractul, ei mi-au propus prelungirea, dar i-am rugat să mă aștepte să văd ce opțiuni mai am și să iau apoi o decizie. În caz că nu voi găsi nimic care să merite, mă voi întoarce acolo. 

Valoric, campionatul din Malta e undeva între Liga 1 și Liga 2 din România. Oamenii sunt pasionați de fotbal. Din păcate, nici nu pot să compar situațiile unor echipe din România cu cele ale echipelor din Malta. Mulți jucători români m-au contactat să vină în Malta, sătui de problemele financiare. Acolo ai o siguranță că primești banii, că nu-i pierzi

- Bogdan Gavrilă pe 21 mai, la GSP Live

Dinamo are interdicție la transferuri

 Dinamo l-a prezentat pe Gavrilă, dar pentru moment are interdicție la transferuri. 

Decizia FIFA a venit după memoriul înaintat de fostul fundaș dreapta al bucureștenilor, Petar Gluhakovic. Fostul fundaș dreapta a câștigat procesul și are de primit 26.000 de euro.

VIDEO Ovidiu Burcă despre situația de la Dinamo: „Toată lumea vorbește de faliment, eu cred că e loc de redresare”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.