Liga 1

Cum a ajuns să semneze cu FCSB noua „perlă” a lui Becali: „Am fost surprins când mi-a arătat contractul”

Ștefan Târnovanu a povestit cum a ajuns să semneze cu FCSB în 2020. Portarul a devenit între timp titularul dintre buturi al roș-albaștrilor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 iunie 2022

Ștefan Târnovanu a povestit cum a ajuns să semneze cu FCSB în 2020. Portarul a devenit între timp titularul dintre buturile roș-albaștrilor.

200.000 de euro a fost suma pe care FCSB a plătit-o pentru a-l cumpăra pe Târnovanu de la Poli Iași. Goalkeeperul a început să confirme spre finalul stagiunii precedente, când l-a înlocuit pe Andrei Vlad în primul „11”.

Andrei Târnovanu, portar FCSB: „Președintele de la Poli Iași mi-a arătat contractul. Am fost surprins”

„Eram la Iaşi, aveam un antrenament normal de pregătire şi primesc un mesaj de la cineva din conducere să vin la birou. Nu ştiam despre ce era vorba. Când am ajuns, era domnul preşedinte acolo, mi-a arătat contractul oferit de FCSB, am citit şi am fost surprins, nu mă aşteptam atât de repede să se întâmple asta. 

Am sunat-o pe mama, pe tata, mi-am sunat prietena. M-au felicitat, m-am simţit foarte foarte bine. Au rămas fără cuvinte pentru că şi eu am rămas fără cuvinte. Eu ţineam cu Steaua de mic. Şi când am auzit că Steaua e interesată de mine şi chiar trebuie să semnez. m-am bucurat foarte mult. A fost ceva din senin, m-am trezit, m-am dus la antrenament şi la prânz deja semnasem. Mi s-a îndeplinit o parte din visul pe care îl am de mic”, a declarat Târnovanu pentru Orange Sport.

22 de aniare Târnovanu, el fiind eligibil pentru regula U21 din Liga 1 până în vara lui 2023

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.