Stiri extrasport

Titularul lui Real Madrid și-ar fi părăsit iubita, însărcinată în 9 luni: „Deprimată și deznădăjduită”

+28 Foto
Karoline Lima

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 iunie 2022

Proaspăt campion al Europei cu Real Madrid, Eder Militao, 24 de ani, se află în vacanță în Brazilia, după o altă perioadă de relaxare, petrecută în SUA, unde a jucat și într-un amical caritabil.

Karoline Lima, iubita sa din ultimul an de zile, este la Madrid, unde urmează să dea naștere primului copil al cuplului, o fetiță, Cecilia.

Se pare însă că relația dintre cei doi scârțâie. Karoline l-a criticat pe Eder pe Instagram, acum câteva zile: „Nu e alături de mine, se distrează în cele mai tari discoteci din Miami”. De acolo, fundașul lui Real Madrid a plecat în America de Sud, unde își face concediul alături de familie.

Presa braziliană scrie că există zvonuri conform cărora Eder și Karoline s-ar fi despărțit. Modelul a alimentat informațiile prin recentele modificări făcute în casă, unde a înlocuit un tapet pe care nu-l agrea, dar îl păstra pentru că îi plăcea fotbalistului.

Renovările făcute de Karoline în casa din Madrid

„Oscilează între a se simți bine singură și a avea încredere în viitor și a fi deprimată și deznădăjduită. Are cu ea doar o prietenă, familia ei e în Brazilia, Eder e în vacanță. Karoline a făcut o ședință foto de maternitate, singură, și se gândește că așa va fi și în continuare”, au spus apropiații modelului în presa din AmSud.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.