Tenis

Irina Begu e în turul secund la Wimbledon! Prestație de zile mari a româncei

Irina Begu (31 de ani, 43 WTA) și gruzina Ekaterine Gorgodze (30 de ani, 114 WTA) se înfruntă ACUM în primul tur al turneului de la Wimbledon. Meciul a început la ora 21:32 și poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 iunie 2022

Irina Begu (31 de ani, 43 WTA) a învins-o pe gruzina Ekaterine Gorgodze (30 de ani, 114 WTA), scor 6-4, 6-1,și s-a calificat în turul secund de la Wimbledon 2022.

  • În turul următor, Irina Begu o va înfrunta pe italianca Elisabetta Cocciaretto (21 de ani, 119 WTA).

Irina Begu a abordat turneul de la Wimbledon fără vreun test anterior pe iarbă. A venit direct după optimea de finală jucată la Roland Garros, dar nu a resimțit trecerea de la o suprafață la alta. 

A fost ajutată și de faptul că în fața a avut o adversară modestă, cu rezultate bune doar în probele de dublu, acolo unde face pereche cu românca Irina Bara. 

Irina Begu, în turul secund la Wimbledon

Begu a avut procentaje excelente la serviciu, 77% dintre punctele jucate cu prima minge fiind adjudecate. Irina i-a oferit adversarei o singură oportunitate de break, salvată.

Sportiva din București a controlat autoritar raliurile, a deschis excelent unghiurile cu lovitura de dreapta și a tranșat disputa în doar 70 de minute.

96.000$a obținut Irina Begu pentru calificarea în turul secund la Wimbledon

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.