Tenis

Emma Răducanu, adulată la Wimbledon! Discursul ei a făcut furori pe Terenul Central

Favorită #10 la Wimbledon, Emma Răducanu (19 ani, locul 11 WTA), a deschis campania 2022 de pe Central cu o victorie sigură, 6-4, 6-4, în fața belgiencei Alison van Uytvanck (28 de ani, locul 46 WTA).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 iunie 2022

Favorită #10 la Wimbledon, Emma Răducanu (19 ani, locul 11 WTA) a deschis campania 2022 de pe Central cu o victorie sigură, 6-4, 6-4, în fața belgiencei Alison van Uytvanck (28 de ani, locul 46 WTA).

  • Ediția din 2022 a turneului de la Wimbledon se desfășoară între 27 iunie și 10 iulie.
  • Meciurile sunt în direct pe Eurosport, iar detalii despre partidele româncelor vor fi pe GSP.ro.

A fost prima apariție a campioanei de la US Open 2021 pe Terenul Central, după ce anul trecut, când a primit un wild card, a ajuns până în optimi, fără să joace însă pe arena principală. Participarea britanicei cu origini românești la această ediție a turneului a fost sub semnul întrebării până în urmă cu câteva zile din cauza unor probleme medicale.

Emma Răducanu, în turul II la Wimbledon: „Am un sentiment incredibil când joc aici”

La finalul întâlnirii, Emma a vorbit în uralele spectatorilor fascinați de aproape fiecare frază rostită de favorita lor.

Este un sentiment incredibil de special să joc aici la Wimbledon. În clipa în care am ieșit pe acele uși, mergând pe teren, mi-am dat seama că a meritat să trec peste toate clipele grele, să joc pe Terenul Central și să câștig.

Alison este o adversară extrem de complicată, a avut rezultate grozave pe iarbă în ultimele săptămâni. Am jucat cu ea și vara trecută, este dificil să neutralizezi loviturile ei. Servește foarte puternic. 

Sunt extrem de încântată să câștig și că voi juca aici iar. Am simțit dragostea publicului de când am pășit pe teren, la antrenament, în prima zi. Oamenii îmi spuneau: «Emma, vei reuși!». Iar eu răspundeam: «Da, pot»”, a punctat Emma.

În turul II, Emma o va întâlni pe Caroline Garcia (28 de ani, locul 55 WTA).

Emma Raducanu vs. Alison Van Uytvanck | Rezumatul meciului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.