Campionate

Reacția lui Cosmin Contra după ce a pierdut titlul în Arabia Saudită, deși în martie avea 11 puncte avans: „Am avut ghinion!”

Cosmin Contra, antrenorul celor de la Al-Ittihad

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 June 2022

Cosmin Contra (46 de ani), antrenorul celor de la Al-Ittihad, a pierdut titlul în ultima etapă în Arabia Saudită în fața celor de la Al Hilal. Tehnicianul român a avut o primă reacție după dezamăgirea suferită.

Deși a avut la un moment dat 11 puncte avans față de Al Hilal, Al-Ittihad a ajuns în ultima etapă la egalitate de puncte cu rivala, cu avantaj de partea lui Hilal, datorită victoriilor din meciurile directe. Al Hilal e cea mai titrată echipă din istoria Arabiei Saudite.

Al-Hilal și-a îndeplinit misiunea, victorie 2-1 împotriva celor de la Al-Faisaly, și a cucerit un nou titlu. Ambele reușite ale victoriei au fost semnate de nigerianul Odion Ighalo, fostul atacant al lui Watford sau Manchester United. 

De partea cealaltă, resemnați, elevii lui Contra nu au reușit să câștige partida cu Al Batin. S-a încheiat 0-0, iar Al-Ittihad termină pe poziția secundă, la două puncte în spatele campioanei. Cosmin Contra a avut o primă reacție după ce a pierdut dramatic titlul.

Cosmin Contra: „Ceea ce s-a întâmplat în acest sezon reprezintă o lecție”

„Îmi cer iertare în fața fanilor pentru pierderea titlului. Au fost alături de noi de-a lungul întregului sezon și ne-au susținut pentru a-și transforma speranțele în realitate. Ceea ce s-a întâmplat în acest sezon reprezintă o lecție de pe urma căreia vom beneficia în sezonul viitor. 

Vom încerca să reparăm greșelile și să compensăm pentru pierderea titlului. Am avut ghinion. Am condus clasamentul mult timp, dar am ratat titlul pe ultima sută de metri”, a declarat Cosmin Contra, potrivit as.ro.

VIDEO Adevăratul motiv pentru care Cosmin Contra a plecat de la AC Milan: „Este cel mai mare regret al carierei”

>

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.