Liga 1

Fostul fotbalist care și-a găsit colegul spânzurat povestește prin ce a trecut după: „M-au certat părinții lui că n-am avut grijă de el”

Borali, pe rândul de jos, încercuit. Anghelinei, cu banderola, al doilea pe rândul de sus, de la dreapta la stânga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 iunie 2022

Viorel Anghelinei (63 de ani), fost jucător și arbitru în Liga 1, a fost invitat la GSP LIVE, unde a vorbit despre tragicul deces al fostului său coleg, Șurian Borali.

Viorel Anghelinei a povestit că el a fost cel care l-a găsit pe Borali decedat și a dezvăluit că după deces a fost acuzat de părinții fostului său coleg.

VIDEO Povestea tragică a lui Șurian Borali, povestită de unul dintre colegi: „M-au certat părinții lui că n-am avut grijă”

>

„Eu eram apropiat la el. Stăteam aproape de el, mai venea pe la mine.

Începuserăm pregătirea și nu a venit în prima zi. Când m-am dus acasă, am văzut că la el în casă era lumină. Nu a venit nici în a doua zi. Am văzut lumină iar, am bătut ușă, dar nu a răspuns nimeni. Pe scară cu mine stătea un procuror. Am vorbit la Poliție și m-am dus la Borali acasă și am spart vizorul cu o șurubelniță.

Atunci l-am văzut. Am rămas blocat. L-am văzut spânzurat de țeavă. A venit poliția...

Părinții lui mă cunoșteau. După aceea mă sunau și mă certau că nu am avut grijă de el. Mă puneau într-o situație dificilă. Eu nu am putut să-i anunț, i-a anunțat cineva din Constanța. Ei mă sunau pe mine să mă întrebe cum s-a întâmplat. Nu mă așteptam să se întâmple așa ceva. 

Știam că vorbește cu o fată... El era de altă religie și s-a vehiculat că s-a întâmplat asta pentru că părinții nu l-au lăsat”, a spus Viorel Anghelinei la GSP LIVE.

118 meciuriși 3 goluri are Șurian Borali în Divizia A, unde a jucat pentru Farul Constanța, Dunărea Galați și Oțelul Galați

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.