Tenis

Simona Halep, sperietură în meciul cu Muchova » Întreaga audiență a amuțit pentru câteva clipe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 iunie 2022

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a învins-o pe cehoaica Karolina Muchova (25 de ani, 81 WTA), scor 6-3, 6-2, în primul tur al turneului de la Wimbledon. Singurele emoții avute de româncă au fost provocate de suprafața de joc. 

  • În turul următor, Halep va juca împotriva belgiencei Kirsten Flipkens (36 de ani, 190 WTA).

Simona Halep a avut o prestație impecabilă în fața Karolinei Muchova. Totul a funcționat la parametri maximi. Singurul moment în care oamenii din loja româncei au tremurat a fost la scorul de 3-1 în primul set. 

Simona Halep, sperietură în meciul cu Muchova

Iarba de pe Terenul 1 al complexului londonez deja arată rău, iar acest lucru o putea costa pe Simona. Muchova a servit puternic, Halep a returnat direct în dreapta adversarei. În tentativa de a ajunge la forehand-ul bine plasat al cehoaicei, Halep a alunecat. 

Întreaga audiență a amuțit pentru câteva clipe, dar sportiva din Constanța s-a ridicat rapid, s-a scuturat de firele de gazon și a continuat marșul spre victorie.

Simona Halep, după victoria cu Muchova: „Mă simt minunat aici!”

„Mă simt minunat să fiu înapoi aici. Am amintiri grozave din 2019, e întotdeauna o plăcere să vin aici. Sunt fericită. Mă bucur mult că am câștigat acest meci pentru că ea e o adversară foarte dificilă, joacă grozav, așa că a fost destul de emoționant înainte de meci, dar acum vreau să mă bucur pentru că sunt foarte fericită de cum am jucat.

M-am chinuit destul de mult în ultimii ani, multe accidentări, nu prea aveam încredere cu tot ce s-a întâmplat în lume. Nu a fost deloc ușor de gestionat, dar îi mulțumesc lui Patrick, antrenorului meu, pentru că a adus înapoi această dorință. Acum iubesc tenisul din nou, iubesc să fiu pe teren și iubesc să muncesc, ceea ce nu e foarte ușor", a spus Simona Halep, la interviul de după meci.

Sursă: SofaScore

Statistica meciului, oferită de Sofascore

Cele mai tari imagini din meciul Simona Halep - Karolina Muchova

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.