Liga 2

Mircea Rednic a negociat cumpărarea lui Dinamo: „Vrea 500.000€ pe acțiuni, omul a fost foarte clar” + ce datorii imense ar avea clubul

Mircea Rednic, 60 de ani, antrenorul lui Dinamo, a discutat sâmbăta trecută, la Cluj, cu Dorin Șerdean (53), în vederea cumpărării clubului. Datoriile mari ale „câinilor” l-au dat înapoi pe „Puriu”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 June 2022

Mircea Rednic, 60 de ani, fostul antrenor al lui Dinamo, susține că a discutat sâmbăta trecută, la Cluj, cu Dorin Șerdean (53), în vederea cumpărării pachetului majoritar de acțiuni al clubului. Datoriile mari ale „câinilor” îl dau înapoi însă pe „Puriu”.

În momentul de față, acționariatul lui Dinamo arată astfel: Lotus (Șerdean) - 72,8758%, DDB - 20,0610%, CS FC Dinamo („Dinamo Badea”) - 7,031%, Cornel Dinu - 0,013%.

Șerdean a cumpărat de curând acțiunile de la Cortacero, pentru, susține Rednic, 500.000 de euro, bani pe care Șerdean îi vrea înapoi acum.

Mircea Rednic s-a întâlnit cu Șerdean: „Problema sunt datoriile”

Sâmbătă m-am întâlnit, la Cluj, cu Șerdean, să văd care e situația, să văd ce acte are. Omul a fost clar, vrea să-și recupereze banii pe care i-a dat lui Cortacero. A dat 500.000 de euro pe acțiuni. Dacă primește banii, renunță la acțiuni. Problema e că după ce preiei acțiunile astea, sunt datorii mari. Bineînțeles că știu ce datorii sunt, peste 7 milioane de euro!

Acum, ce să fac? Să plătesc eu restanțele? Să-i dau lui Zăvăleanu bani, care n-a adus niciun euro? El are 6%+TVA din tot ce se vinde și tot ce intră la Dinamo! Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”, a declarat Rednic în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Mircea Rednic a continuat să-l atace pe Zăvăleanu: „Îl văd pe administratorul judiciar care vorbește... De când a venit el, bugetul a crescut, datoriile sunt mult mai mari față de momentul în care el a preluat echipa. El n-are nicio experiență. Dacă Rednic era la Dinamo, nu se ajungea în situația asta. Nici eu nu am avut apă la club în perioada mea, dar nu m-am plâns, am rezolvat situația”.

Eu cred că s-a vrut retrogradarea lui Dinamo. Ca să scapi de datorii, trebuie să falimentezi și să ajungi în Liga 4... Văd că nu apar cei care decid din DDB, Bucurică, Tararache, Anghel. Să apară să spună ce au făcut cu banii!
Mircea Rednic

Constantin Anghelache: „Indiferent cât va juca, Dinamo tot la faliment va ajunge”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.