Tenis

Când se joacă Simona Halep - Kirsten Flipkens în turul 2 la Wimbledon 2022 + Ce post TV transmite meciul

Simona Halep - Kirsten Flipkens este capul de afiș din turul 2 de la Wimbledon 2022, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 iunie 2022

Simona Halep - Kirsten Flipkens este capul de afiș pentru români în turul 2 de la Wimbledon 2022, judecând după prestația jucătoarei noastre din primul tur. Partida va începe după ora 18:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Simona Halep, loc 18 WTA, va încerca să lege două evoluții bune la Wimbledon împotriva unei veterane din circuit, belgianca Kirsten Flipkens (36 de ani, 190 WTA). 

Când se joacă Simona Halep - Kirsten Flipkens la Wimbledon

Meciul va avea loc joi, de la o oră pe care organizatorii o vor publica în cursul zilei de astăzi. Partida va fi transmisă la TV de Eurosport. 

Simona Halep o conduce cu 5-0 la întâlniri directe pe Kristen Flipkens, o jucătoare care nu i-a pus mari probleme de-a lungul carierei. Totuși, ultima întâlnire dintre cele două a avut loc la US Open 2016, în primul tur, când Simo a trecut scurt, scor 6-0, 6-2. De altfel, jucătoarea noastră nu a pierdut niciodată set împotriva lui Flipkens! 

Simona Halep a avut o prestație impecabilă în fața Karolinei Muchova. Totul a funcționat la parametri maximi, ceea ce i-a încurajat pe oamenii din echipa ei. 

Am avut emoții mari la revenire, dar sunt fericită. Am amintiri superbe de-aici, din 2019. Cu tot ce s-a întâmplat în lume, cu accidentările, a apărut o lipsă de încredere. Karolina e o adversară foarte tare, joacă minunat, așa că am avut ceva emoții înaintea acestui meci. Am avut mari bătăi de cap în ultimii ani, nu mi-a fost ușor. 

Îi mulțumesc antrenorului meu, Patrick, pentru că m-a ajutat să am din nou pasiune. Acum iubesc tenisul din nou, îmi place să fiu pe teren, îmi place să joc și îmi place să muncesc, ceea ce nu e foarte simplu.

- Simona Halep după victoria din primul tur de la Wimbledon

Simona Halep, după prima victorie la Wimbledon 2022: „Mă simt minunat aici!”

„Mă simt minunat să fiu înapoi aici. Am amintiri grozave din 2019, e întotdeauna o plăcere să vin aici. Sunt fericită. Mă bucur mult că am câștigat acest meci pentru că ea e o adversară foarte dificilă, joacă grozav, așa că a fost destul de emoționant înainte de meci, dar acum vreau să mă bucur pentru că sunt foarte fericită de cum am jucat.

M-am chinuit destul de mult în ultimii ani, multe accidentări, nu prea aveam încredere cu tot ce s-a întâmplat în lume. Nu a fost deloc ușor de gestionat, dar îi mulțumesc lui Patrick, antrenorului meu, pentru că a adus înapoi această dorință. Acum iubesc tenisul din nou, iubesc să fiu pe teren și iubesc să muncesc, ceea ce nu e foarte ușor", a spus Simona Halep, la interviul de după meci.

Citește și alte știri despre Wimbledon 2022: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.