Tenis

Simona Halep a făcut show la Wimbledon » A câștigat un punct după o lovitură spectaculoasă

+12 Foto
Simona Halep la Wimbledon 2022 // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 iunie 2022

La primul meci de la Wimbledon 2022, Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a învins-o pe cehoaica Karolina Muchova (25 de ani, 81 WTA), scor 6-3, 6-2, după o prestație spectaculoasă.

Simona Halep a avut un joc impresionat în primul meci pe iarba londoneză, după o pauză de 2 ani.

VIDEO Simona Halep, lovitură spectaculoasă la Wimbledon

În setul secund, la 4-2 și 30-15, Simona Halep a reușit una dintre cele mai frumoase lovituri ale zilei.

După un serviciu al Simonei Halep, Muchova a trecut în ofensivă și a pus presiune pe jucătoarea noastră. Din defensivă. Halep a reușit să câștige punctul, grație unei lovituri spectaculoase. Simona a trimis un backhand perfect, în lung de linie, la care Muchova, care venise la fileu, nu a avut replică.

Simona Halep, impresionantă în primul tur la Wimbledon 2022

Simona a avut nevoie de un singur game pentru a-i citi jocul. Roadele muncii depuse alături de Patrick Mouratoglou s-au văzut din nou. Dubla campioană de Grand Slam a servit extroardinar, terminând primul set cu procentaje demne de Isner sau Karlovic. 

A pus prima minge în teren în 80% din rânduri, câștigând 81% dintre aceste puncte și 75% dintre cele disputate cu al doilea serviciu.

Doar 31 de minute a durat actul inaugural, unul în care singurele emoții au venit din cauza ierbii tocite. Simona a alunecat la un moment dat, dar s-a ridicat și a continuat fără probleme. Sportiva din Constanța a continuat să picteze pe iarba terenului 1 de la Wimbledon.

Setul secund a fost unul aproape perfect, cu execuții de generic, „scurte” perfect plasate și greșeli extrem de rare. Simona a urcat des și la fileu, dând impresia că este un antrenament cu public. Defensiva impenetrabilă a turnat plumb în picioarele adversarei, iar meciul s-a terminat după doar 66 de minute.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.