Liga 1

Două povești inedite de la Academia Hagi: cum au strecurat jucătorii mâncare de la McDonald's în cameră + Sumă uriașă câștigată de un bodyguard la pariuri

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 iunie 2022

Mihai Șandru (25 de ani), fotbalist la Progresul Spartac, a fost invitat azi la GSP LIVE, unde a vorbit despre perioada petrecută la Academia Hagi.

Crescut la clubul lui Gică Hagi, Șandru a povestit două episoade incredibile petrecute la formația din Ovidiu.

VIDEO Cum fentau jucătorii Viitorului Constanța regulile stricte impuse de Gică Hagi: „Așa reușeam să mâncăm fast-food”

>

Șandru și-a amintit cu el și colegii săi fentau regulile stricte impuse de „Rege” în privința alimentației.

„Pe la vreo 17 ani și jumătate nu ne plăcea mâncarea de acolo. Ne era foame și împreună cu colegii am zis să luam ceva de la McDonald's.

Ne gândeam cum să ieșim. Erau bodyguarzi la intrare, care închideau ușa. Ne-am adunați toți într-o cameră. Am fost la pedagog și am cerut telefonul, am zis că vrem să telefonăm acasă. 

Am sunat un coleg care stătea în Constanța. Noi stăteam la etajul 4. Am făcut cu șireturile un șnur lung, până jos. Așa am tras comanda până sus. Am făcut doar atunci. Hagi era foarte strict”, a spus Mihai Șandru la GSP LIVE.

VIDEO Biletele la pariuri care i-au schimbat viața unui bodyguard de la Academia lui Gică Hagi: „Toată echipa s-a uitat la ultimul meci”

Șandru și-a amintit și de un moment amuzant, cu un bodyguard de la Academie, care a obținut un câștig impresionat la pariuri.

„Când eram la Viitorul aveam bodyguarzi la hotel. Era un bodyguard care mereu juca la pariuri, câte 2 lei, 1 leu. Punea pe toate meciurile, nu conta sportul.

Când am văzut că încep să-i iasă meciurile pe un bilet, ne-am adunat cu toții unde ne strângeam să jucăm FIFA. Am renunțat la joc ca să-l susținem. Cu 2 lei lua 500 de milioane (n.r. - 50.000 de RON). Avea două bilete.

Stăteam la sufletul cu gură pentru el, nu mai știu ce meci era. A câștigat un miliard (n.r.- 100.000 de RON). Ne-a dat câte 50 de lei ca să ne luăm pizza și a zis că-și dă demisia. L-a sunat pe managerul hotelului și a plecat acasă”, a adăugat Șandru.

Pe lângă Șandru, printre jucătorii pe care norocosul i-a cinstit cu câte o pizza în acea zi s-au numărat Florinel Coman, Tudor Băluță și Alex Cicâldău. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.