Liga 1

Rapid, înfrângere în primul amical din Austria » Echipa folosită de Adi Mutu + Când e următorul test

Giuleștenii au fost învinși de St. Polten / Sursă foto: Facebook@ FC Rapid Official

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 iunie 2022

Rapid București a pierdut primul amical disputat în cantonamentul din Austria, 2-3 contra „gazdelor” de la SKN St. Polten.

Cele două goluri ale giuleștenilor au fost reușite de nou-venitul Florin Ștefan, în minutul 37, și de Ștefan Pănoiu, în minutul 43. După doar 21 de minute, formația lui Adi Mutu era condusă cu 0-2. Reușitele lui Florin Ștefan și Pănoiu au adus echilibrul la pauză, însă austriecii au înscris golul victoriei cu șase minute înainte de final.

Adrian Mutu a început meciul cu următoarea formație: Ungureanu – Belu, Dr. Grigore, P. Iacob, Fl. Ștefan – Al. Albu, Kait, A. Ciobanu – Pănoiu, Vojtus, V. Costache.

Bogdan Ungureanu, portarul titular din acest meci, are doar 15 ani!

Următorul test de verificare al giuleștenilor e programat vineri, 1 iulie, de la ora 11:00, contra polonezilor de la MSK Cracovia, echipa la care evoluează Sergiu Hanca, Virgil Ghiță și Cornel Râpă.

3 dintre jucătorii aduși de Rapid sunt sub titularii din sezonul trecut

Rapid s-a axat la capitolul achiziții pe jucători cu potențial mare, dar care au dezamăgit în ultima vreme.

La doar un sezon după revenirea în prima ligă, Rapid își propune să se bată la titlu în următorii ani, obiectivul fiind anunțat chiar de către noul acționar, Dan Șucu. După ce au renunțat la 10 jucători, oficialii din Grant s-au pus pe treabă și au început campania de achiziții, care ar trebui să transforme Rapidul dintr-o echipă de play-out într-una care se va lupta pentru campionat.

Trei dintre jucătorii transferați până acum, Paul Iacob, Ciobanu și Florin Ștefan, au însă cifre mai slabe în campionatul trecut decât titularii pe care Rapidul i-a avut pe posturile respective.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.