Liga 1

Fostul jucător de la CFR nu mai vrea să audă de echipa lui Petrescu: „Oribil, nu mai vreau să mă gândesc”

CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 iunie 2022

Valentin Costache (23 de ani), mijlocașul lateral transferat de Rapid în această vară de la CFR Cluj, a vorbit în termeni duri despre fosta sa echipă.

Fostul internațional de tineret și-a amintit de ultimele luni petrecute în Gruia, când a fost trecut pe linie moartă de Dan Petrescu.

Valentin Costache nu vrea să mai audă de CFR Cluj

Aflat în cantonament cu Rapid, Costache a vorbit după amicalul pierdut cu SKN St. Polten, scor 2-3. Mijlocașul a fost titular în echipa trimisă de Mutu în primul meci din Austria.

„Când nu joci e oribil, e cel mai urât lucru. Îți vine să o iei pe străzi de nebun. Nu mai înțelegi nimic din fotbal. Nu mai vreau să mă gândesc la ce a fost acolo”, a declarat Valentin Costache, potrivit as.ro.

În sezonul trecut din Liga 1, Costache a jucat 21 de meciuri pentru CFR, a marcat de 3 ori și a oferit două pase decisive. Alături de clujeni, Valentin a câștigat ultimele 5 titluri în campionatul României.

Costache, primele impresii după transferul la Rapid

Ulterior, Costache a oferit și primele impresii după transferul la Rapid. Jucătorul s-a arătat încântat de faptul că va lucra din nou cu Adrian Mutu, cel care l-a pregătit și la naționala României U21.

„E o atmosferă bună la Rapid, antrenamentele sunt foarte grele, nu e un nivel mai jos, e un nivel foarte ridicat. Cu presiunea sunt învățat de la CFR.

E o plăcere că pot lucra cu Mutu, am multe de învățat de la el. Eu eram foarte mic când juca el, dar mă uitam la meciurile lui”, a mai declarat Valentin Costache, conform sursei menționate.

Valentin Costache

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.