Stranieri

Radu Drăgușin nu vrea în Serie B » Frânează transferul lui Cambiaso la Juventus

Radu Drăgușin

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 30 iunie 2022

Juventus s-a înțeles cu Genoa, echipă din Serie B, iar Cambiaso urma să vină la Torino în schimbul lui Radu Drăgușin plus 4 milioane de euro. Dar fundașul român refuză momentan „Grifonul”.

Transferul părea rezolvat. Cele două cluburi aveau acord total. Andrea Cambiaso, 22 de ani, pleca de la Genoa la Juventus, care îl trimitea ca monedă de schimb pe Radu Drăgușin (20), plus un cec de 4 milioane de euro. Pentru că fundașul stânga era evaluat la 10 milioane și, susține Gazzetta dello Sport, „tricolorul” valorează în opinia lor 6 milioane. 

Radu Drăgușin ar vrea în afara Italiei 

„Juventus și Genoa s-au înțeles. Rămâne ca Radu să accepte mutarea", spunea zilele trecute Florin Manea, agentul jucătorului. Exact aici ar fi apărut problema. 

Cambiaso era așteptat la Torino pentru vizita medicală, dar afacerea a intrat în impas, momentan. Cotidianul roz dezvăluie că Drăgușin, împrumutat sezonul trecut la Sampdoria și Salernitana, nu ar refuza despărțirea de Juventus, însă ar vrea să se transfere în afara Italiei: „Și nu e de acord să joace în Serie B". 

Alte variante pentru schimb în locul lui Radu Drăgușin? 

Potrivit GdS, cluburile insistă să-l convingă pe fundașul central să semneze cu Genoa. Dacă nu reușesc, Juventus va trebui să caute altă variantă, alt jucător sau alți jucători la schimb, pe lângă o sumă de bani. În total, să ajungă la 10 milioane.

20 de meciuria jucat Radu Drăgușin în Serie A sezonul trecut: 13 la Sampdoria, 7 la Salernitana

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.