Liga 1

Hagi, dezlănțuit la ultimul amical al Farului! A intrat pe teren să se certe cu arbitrii: „De ce dai ofsaid dacă n-a fost?!”

Gică Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 iunie 2022

Gică Hagi (57 de ani) s-a enervat la meciul amical dintre Farul și CS Mioveni, scor 0-0, disputat în cantonamentul din Poiana Brașov.

Antrenorul constănțenilor a fost deranjat de un ofsaid arătat de unul dintre asistenți împotriva echipei sale. Potrivit digisport.ro, Hagi a intrat pe teren pentru a-i certa pe arbitri.

„De ce dai ofsaid dacă n-a fost?! Nu se poate aşa ceva”, ar fi fost unul dintre comentariile „Regelui”.

Hagi, supărat pe arbitri în amicalul Farul - Mioveni

La finalul partidei amicale, Hagi s-a împăcat cu arbitrii, conform sursei menționate. El și-ar fi motivat nervii prin faptul că vrea să câștige toate meciurile, chiar și pe cele amicale.

Echipa de start a Farului în meciul cu Mioveni: Aioani - Benzar, Mladen, Larie, Borza - Doukoure, Nedelcu, Casap - Mazilu, Moldoveanu, Torje

Farul, victorie în amicalul cu Brașov

Farul a mai disputat un meci amical pe 29 iunie, cu FC Brașov. Echipa lui Gică Hagi s-a impus cu 3-1, prin golurile marcate de Kiki, Cojocaru și Alexi Pitu.

Echipa de start a Farului în meciul cu FC Brașov: Buzbuchi - Mboko, Bîrzu, M. Popescu, Kiki - Banu, Artean, Boboc - Malama, Ad. Petre, R. Ion.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.