Liga 1

Opinie categorică la GSP Live: „Tavi Popescu nu valorează nici cât Mitriță!”

Robert Niță (45 de ani) nu crede că Octavian Popescu (19 ani) ar putea pleca în acest moment pe mai mult de 6 milioane de euro.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 iunie 2022

Robert Niță (45 de ani) nu crede că Octavian Popescu (19 ani) ar putea pleca în acest moment de la FCSB pe mai mult de 6 milioane de euro. 

Gigi Becali speră să bată toate recordurile de transfer cu Octavian Popescu, iar extrema în vârstă de 19 ani se autoevaluează la 20 de milioane de euro. Robert Niță este mult mai temperat în privința internaționalului. 

VIDEO Robert Niță: „Tavi Popescu nu valorează nici cât Mitriță sau Rădoi”

>

„Nu valorează nici cât Mitriță, cât Stanciu, cât Rădoi sau cât Gardoș. Nu are cum, nu are nimic în urmă. Am mai spus-o și au fost mulți oameni deranjați. El este o promisiune, departe de a fi o certitudine. 

Un lucru important, pe care nu îl remarcă nimeni, este că nu are frică de concurență. El știe că va juca titular orice ar fi. Vedem echipa de acum, ni se spune concret, Olaru joacă, Tavi Popescu joacă. Cum te pregătești când tu știi că joci oricum? 

Nu trebuie să te ajute un psiholog? Așa cred eu. Nu sunt vreun specialist sau vreun om deștept, dar așa cred. Dacă tu ești conștient că vei fi titular indiferent de cum ai juca sau cum te-ai antrenat, nu ai cum să gestionezi situația, nu dai 100% pe teren”, a opinat Robert Niță, la GSP Live. 

E un copil. Noi îl judecăm că nu vorbește ca Einstein sau că nu socotește ca Pitagora. El e fotbalist, până la urmă. FCSB îl plătește să fie fotbalist, nu să vorbească bine
- Robert Niță

Top transferuri din istoria Ligii 1

  • Dennis Man - 13 milioane de euro, la Parma
  • Nicolae Stanciu - 9,70 milioane de euro, la Anderlecht
  • Vlad Chiricheș - 9,50 milioane de euro, la Tottenham
  • Valentin Mihăilă - 9,10 milioane de euro, la Parma
  • Alexandru Mitriță - 8 milioane de euro, la New York City
  • Florin Gardoș - 6,8 milioane de euro, la Southampton

    Sume potrivit Transfermarkt

6.000.000 de euroa plătit Al-Hilal pentru transferul lui Mirel Rădoi de la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.