Publicitate

5 Beneficii atunci cand alegi sa comanzi flori online

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 30 June 2022

În ultimul an consumul de informație de pe internet a atins un prag care nu a mai fost atins niciodată în istorie, deși de la an la an trendul a fost ascendent, odată cu venirea pandemiei, oamenii au început să valorifice la maximum beneficiile care le oferă mediul online.

În ultimul an consumul de informație de pe internet a atins un prag care nu a mai fost atins niciodată în istorie, deși de la an la an trendul a fost ascendent, odată cu venirea pandemiei, oamenii au început să valorifice la maximum beneficiile care le oferă mediul online. Faptul că din doar câteva clickuri ai acces la o baza de date imensă de produse și servicii din confortul propriului birou sau domiciliu, a adus o serie de avantaje pentru consumatorii de comerț online din România.

Florariile online reprezintă doar o mică parte din acest angrenaj imens numit comerț online, dar este unul dintre cele mai evoluate și dinamice sectoare din mediul online.

Florariile se întrec în permanentă în a oferi cele mai inovatoare creații florale, buchete de flori, aranjamente florale pentru diverse ocazii, oferte zilnice precum și posibilitatea de a-ți fi livrate produsele comandate în aceași zi.

Motivele pentru a comanda flori online sunt multe, dar aici îți vom da 5 motive care cu siguranță te va convinge că nu are rost să te limitezi la floraria din colțul blocului.

1.Nu trebuie să îți părăsești căminul sau biroul

În lumea tot mai dinamică de astăzi, timpul este cel mai prețios bun de care dispunem. De ce să pierzi timpul căutând o florărie fizică, când poți comanda flori online în doar câteva minute? Nu este nevoie de părăsești confortul căminului sau biroului tău, mai alex în contextul unor orașe din ce în ce mai aglomerate.

2.Aveți acces la o gamă mult mai mare de produse

Atunci când alegi să comanzi flori online, nu ești limitat de stocul disponibil într-o florărie fizică. Florăriile online oferă o paletă largă de produse florale, de la cele mai simpliste buchete până la cele mai inovatoare aranjamente florale. Florariile online datorită numărului mare de clienți și a expunerii puternice pe internet, își fac stocuri consistente de flori indiferent de sezon.

3.Ai tot timpul de lume să îți cauți buchetul favorit

Atunci când navighezi într-o florărie online, ai tot timpul necesar pentru a căuta prin colecția de produse disponibile și pentru a găși buchetul care să îți satisfacă gusturile fără a te simți presat de timp sau de angajații florăriei. De asemenea, poți citi recenziile clienților pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere.

4.Poți comanda flori oricând și de oriunde

Într-o florărie online, nu ești limitat de orele de funcționare, aceastea sunt deschise non stop. Poți comanda flori 24/7 din confortul casei sau al biroului dumneavoastră. Fie că doriți să surprindeți o persoană dragă cu un cadou spontan sau trebuie să faceți aranjamente de ultim moment pentru un eveniment, o florărie online vă poate ajuta. Floraria Amazon de exemplu îți oferă serviciul de flori la domiciliu București unde primești transport gratuit în doar 2-4 din momentul în care te-ai hotărât să plasezi comanda online.

Mai mult decât atât, nu ești limitat de locația unde te afli sau unde dorești să trimiți cadoul floral, indiferent că ești în căutarea de florărie online Constanța sau altă localitate, ai siguranta că aranjamentul floral ajunge în aceași zi la sărbătorită.

5.Profita de reduceri și oferte speciale

Florăriile online lansează în mod constant noi campanii de reduceri și oferte pentru a atrage noi clienți și a-i păstra pe cei existenți. Spre deosebire de florariile fizice, unde poți să ai noroc sau nu să găsești o oferta atractivă, florariile online se întrec în permanentă în a oferi cele mai bune oferte pentru clienții lor.

Sperăm că aceste 5 motive te-au convins de avantajele de a apela la o florărie online. Floraria Amazon este prezența în peste 50 de localități din România, oferind 7 zile din 7 servicii de livrare flori la domiciliu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.