Stranieri

Comentariu sarcastic la adresa lui Chiricheș, înainte de mutarea la noua echipă: „Pe vremuri, căpitanul naționalei mergea la Real Madrid, nu la Cremonese”

Vlad Chiricheș / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 iulie 2022

Victor Becali, fostul impresar al lui Vlad Chiricheș, a comentat, în direct la GSP Live, mutarea fundașului de 32 de ani de la Sassuolo la Cremonese, formație nou-promovată în Serie A.

Relația dintre Victor Becali și Vlad Chiricheș nu mai e de mult una apropiată, după ce stoperul a ales să-și schimbe impresarul în momentul în care frații Becali se aflau în spatele gratiilor. Impresariat în prezent de Pietro Chiodi, Chiricheș va semna în orele următoare cu Cremonese, mutare care a provocat o reacție fără ocolișuri a agentului român.

Victor Becali: „Pe vremuri, căpitanul naționalei mergea la Real Madrid, nu la Cremonese”

>

Văd că Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale, merge la Cremoese. Înainte, căpitanul naționalei se ducea la Madrid! (n.r. - Gică Hagi la Real) Asta e! Cam acolo suntem cu fotbalul. Nu vorbesc despre cine e impresarul lui. 

Îmi place de Răzvan Marin, sunt amic cu taică-su. Se vorbea de Milan, dar e la Empoli! Am eu ceva cu el? M-aș fi bucurat să ajungă la Milan, dar e la Empoli. 

Noi discutăm de locul unde suntem, nu dacă jucătorii sunt cu noi (n.r. - firma de impresariat a fraților Becali) sau nu. Și cei pe care i-am dus la Parma (n.r. - Man și Mihăilă) sunt în Serie B. Nu e o realitate?”, a declarat Victor Becali, la GSP Live.

1,8 milioane de euroe cota de piață a lui Chiricheș, conform Transfermarkt

Vlad Chiricheș se transferă la Cremonese

Vlad Chiricheș se pregătește să semneze cu nou-promovata Cremonese. Transferul se încheie până duminică. 

Chiar dacă Vlad mai avea contract cu Sassuolo până în 2023, acesta  va ajunge la altă echipă din prima ligă a Italiei. Fundașul central în vârstă de 32 de ani semnează pe două stagiuni cu nou-promovata Cremonese. La un moment dat, căpitanul naționalei blocase negocierile, susținând că trebuie să rezolve probleme personale, însă Sky Sport și Gazzetta dello Sport au confirmat că tranzacția se va realiza.

Stoperul, plătit la Sassuolo cu 800.000 de euro anual, al treilea salariu la echipă, vine în acest week-end în Lombardia pentru vizita medicală și parafarea actelor. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.