Campionate

Ies la iveală noi discuții între Sergio Ramos și președintele Federației: „Mizez pe sprijinul tău” + Cum a negociat primele pentru Spania la Mondial

Sergio Ramos și Luis Rubiales // FOTO: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 01 iulie 2022

Apar noi detalii din discuțiile private ale președintelui Federației de Fotbal din Spania. Sergio Ramos (36 de ani), fundașul lui PSG,  i-a cerut lui Luis Rubiales să influențeze votul din 2020 și să facă presiuni la Infantino să câștige „FIFA The Best„.

Încă o convorbire cu Luis Rubiales, președintele federației, s-a publicat în Spania. După favorurile dorite de Piqué, în privința mutării Supercupei Spaniei și a convocării la JO de la Tokyo, Sergio Ramos îl roagă să intervină pentru a câștiga Balonul de Aur și să crească primele pentru Mondialul din 2018.

Sergio Ramos a vrut prime mărite la naționala Spaniei

Pe lângă faptul că i-a cerut să-l ajute în cursa pentru Balonul de Aur, Sergio Ramos i-a mai cerut lui Rubiales să-i pună o pilă la FIFA The Best. 

„Infantino dă premiul, mizez pe sprijinul tău. Ar fi extraordinar să-l iau". Dar Real Madrid a fost eliminată de Manchester City în „optimi”, iar Sergio Ramos, campion în Spania, a rămas cu buza umflată

Mai mult, actualul fundaș al lui PSG a negociat și primele la CM 2018: „Vorbim despre semifinale, pot fi mărite. Și să nu uităm de ceasurile Hublot”.

. Șeful federației îl aprobă: „Dacă ajungem la 500 pentru locul trei este perfect”.

 Naționala iberică s-a oprit însă în „optimi„, cedând la loviturile de departajare, 3-4 cu Rusia.

Ramos a vrut să fie ajutat în cursa pentru Balonul de Aur

Pe lângă aceste cereri, Sergio Ramos a vrut ca Luis Rubiales să-l ajute și în cursa pentru Balonul de Aur.

„Știi că nu ți-am solicitat vreun serviciu, dar dacă azi o fac e pentru că am un an special prin performanțele reușite. Aș dori să mă ajuți, acționând pârghii și contacte la UEFA privind Balonul de Aur. Ți-aș fi recunoscător toată viața, nu doar pentru mine, ci și pentru fotbalul spaniol, ce merită acest trofeu”, e mesajul audio de pe WhatsApp din 16 iulie 2020.

Rubiales răspunde: „Te felicit și îți doresc un final magnific de sezon în Ligă. Dacă pot face ceva contează pe mine”.

VIDEO Sergio Ramos, carieră spectaculoasă la Real Madrid

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.