Liga 1

Cum arată startul sezonului pentru CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova » Cele 3 rivale se duelează în 3 etape consecutive

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 iulie 2022

Azi a avut loc tragerea la sorți pentru noul sezon din Liga 1, iar CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova se vor întâlni între ele în etapele 9, 10 și 11.

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, echipele care în sezonul trecut au terminat pe primele 3 locuri în Liga 1 și vor reprezenta România în cupele europene, alături de Sepsi, nu se vor întâlni în primele etape, LPF evitând asta la tragerea la sorți.

Cele trei vor avea începuturi de sezon asemănătoare, cel mai greu duel fiind cu Rapid.

Cum arată începutul de sezon pentru CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova

CFR Cluj, campioana ultimelor 5 sezoane, începe sezonul cu un derby, primind vizita Rapidului. Ulterior, urmează partide cu FCU Craiova (d), CS Mioveni (a), Chindia (d) și FC Botoșani (a).

Și FCSB va întâlni Rapid în startul sezonului, în etapa a doua. Primul meci din noul sezon va fi acasă, cu Universitatea Cluj. În etapa a 3-a, echipa roș-albastră se duelează cu FCU Craiova (a), urmând meciuri cu CS Mioveni (d) și Chindia (a).

CS Universitatea Craiova joacă în primul meci cu Sepsi, acasă, iar în etapa a doua merge pe terenul lui U Cluj. Urmează meciul cu Rapid (a), derby-ul cu FCU Craiova (d) și disputa cu CS Mioveni (a).

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, derby-uri în 3 etape

Cele trei mari rivale se vor întâlni în etapele 9, 10 și 11.

În etapa a 9-a se vor duela CFR Cluj și FCSB, echipe care s-au luptat pentru titlu în finalul sezonului trecut, iar etapa a 10-a programează meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova. Universitatea Craiova și FCSB se vor întâlni pe terenul oltenilor, în etapa a 11-a.

VIDEO Marius Bilașco: „Cât timp perioada de transferuri e deschisă, ne putem aștepta și la plecări”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.