Liga 1

Mihai Stoica, înainte de startul sezonului: „FCSB este singura echipă care n-a lipsit nicio secundă din Liga 1”

Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 iulie 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul de la FCSB, a ținut să transmită un mesaj înainte de startul noului sezon din Liga 1.

Vineri, FCSB și celelalte echipe din Liga 1 și-au aflat programul pentru sezonul 2022-2023, roș-albaștrii urmând a juca în primul meci acasă cu Universitatea Cluj. 

Mihai Stoica a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care amintește de reușitele roș-albaștrilor din ultimii 20 de ani în Liga 1, precizând că FCSB e singura echipă care s-a regăsit mereu în prima divizie la startul unui nou sezon.

Mihai Stoica: „Această echipă este singura care n-a lipsit nicio secundă din Liga 1 de la înființare”

„În 1 iulie 2002 începeam cu mari emoții capitolul 2. Primul însemnase peste 10 ani de Liga 1 la Galați. Adică acolo unde vom merge peste o săptămână. 2 ani la și alții, după care… Zenga-grupe-Valencia-titlul 1-Protasov-Oli-semifinala-titlul 2-grupe UCL după 10 ani-plecare-întoarcere-Reghe-Ajax-alte titluri-iar grupe UCL-multe primăveri europene-plecare-reîntoarcere-(prea) multe locuri 2, etc. 

Acum, vorba lui Dumas, după 20 ani, știu că suntem una dintre puținele echipe cu 20 participări consecutive în competițiile europene și mai știu că FCSB e Steaua, pentru că această echipă este singura care n-a lipsit nicio secundă din Liga 1 de la înființare și pentru că Peluza Nord Steaua Oficial este din nou lângă noi”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Programul celor de la FCSB în sezonul 2022-2023

Roș-albaștrii au un start destul de dificil de sezon, trupa lui Toni Petrea întâlnind în primele 3 etape Universitatea Cluj, Rapid și FCU Craiova. 

FCSB va avea și o lună septembrie de foc, în care va întâlni Farul, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Programul celor de la FCSB în sezonul 2022-2023 // foto: facebook

VIDEO FCSB, victorie zdrobitoare în primul amical al verii

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.