Liga 1

Adrian Mutu, după tragerea la sorți a programului: „Cel mai greu debut din istoria Rapidului”. Ce spune despre derby-ul cu FCSB

Adrian Mutu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 iulie 2022

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul Rapidului, a vorbit despre debutul noului sezon de Liga 1. Giuleștenii vor juca în primele 3 etape cu CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, adică echipele care au terminat pe podium în ediția trecută de campionat.

Mutu a analizat tragerea la sorți în cantonamentul Rapidului, după victoria cu Cracovia, scor 2-1, goluri marcate de Pănoiu și Vojtus. Antrenorul este convins că va fi cel mai dificil debut de sezon din istoria clubului.

Adrian Mutu, despre debutul Rapidului în noul sezon de Liga 1

„Ne așteaptă un debut de foc. Nu numai că întâlnim în prima etapă campioana en-titre a României, dar apoi avem și derby-ul mult așteptat (n.r. - cu FCSB) de toți rapidiștii, în special, iar apoi Universitatea Craiova.

Deci primele 3 echipe de sezonul trecut sunt primele 3 echipe pe care le întâlnim. Avem în etapa 4 Argeș, iar apoi Petrolul, deci două derby-uri în primele 5 etape.

Nu este cel mai fericit debut, probabil cel mai greu din istoria Rapidului. Nu trebuie să ne speriem, oricum o să jucăm cu toate. Nu ne rămâne decât fapul că trebuie să ne concentrăm. Cu multă concentrare, cu o pregătire fizică bună, putem să facem puncte în primele 3 etape”, declarat Adrian Mutu pentru pagina de Facebook a celor de la Rapid.

Adrian Mutu, despre meciul cu FCSB din Giulești

Mutu a fost apoi întrebat de meciul cu FCSB de pe Giulești, din etapa a doua. Va fi prima partidă între cele două echipe pe noul stadion al Rapidului.

„Va fi o atmosferă incredibilă, mă bucur să fiu antrenorul Rapidului în acest derby. Sper să îl câștigăm”, a mai spus Mutu, conform sursei menționate. 

Citește și alte știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.