Liga 1

Andrei Ivan, gol în stilul lui Budescu la ultimul antrenament al Craiovei: „O zi obișnuită la «birou»”

Andrei Ivan, Foto: Captura Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 iulie 2022

Andrei Ivan (25 de ani) a făcut spectacol la antrenamentul de astăzi al Universității Craiova. Atacantul oltenilor a înscris dintr-o poziție dificilă, exact în stilul lui Constantin Budescu.

Cel mai valoros dintre juveți la ora actuală a reuşit o execuţie formidabilă la unul dintre antrenamentele echipei şi pare pregătit să continue forma bună și în noul sezon.

Ivan, gol în stilul lui Budescu la ultimul antrenament al Craiovei

Astăzi, pe pagina de Facebook a oltenilor a fost publicat un scurt videoclip cu „bijuteria” pe care fotbalistul a reușit-o în cantonamentul din Austria.

1,8 milioane de euroeste cota de piață a lui Andrei Ivan, conform transfermarkt.com

Autorul a două goluri în amicalele cu Bielefeld și Qarabag, Ivan a impresionat și la antrenamente. A înscris din afara terenului de la o distanță considerabilă, mai exact de pe terenul alăturat. „O zi obișnuită la «birou»” pentru Andrei Ivan”, au scris cei de la Universitatea Craiova pe rețelele de socializare.

CS Universitatea Craiova, pregătiri pentru Conference League

CS Universitatea Craiova a început seria meciurilor amicale din Austria. Echipa antrenată de la Laszlo Balint a învins-o pe Arminia Bielefeld, scor 4-1, în primul meci amical al stagiului de pregătire. Pe 29 iunie, juveții au remizat, scor 1-1, cu Qarabag (Azerbaijan, liga 1), iar pe 3 iulie, de la 12:00, Craiova o va înfrunta pe Heidenheim 1846, din liga a doua germană.

17 goluri și 11 pase de gola reușit Andrei Ivan în sezonul trecut în tricoul Universității Craiova

Oltenii vor debuta în turul secund preliminar din Conference League împotriva albanezilor de la KF Vllaznia Shkoder.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.