Baschet

Soția unui cunoscut sportiv, mărturie terifiantă: „Soțul m-a abuzat în toate modurile! Copiii au fost martori”

Mychelle Johnson susține că starul din NBA, Miles Bridges, a abuzat-o „în toate modurile posibile”. Soția jucătorului de la Charlotte Hornets a oferit detalii înfiorătoare după ce Bridges a fost arestat.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 July 2022

Mychelle Johnson susține că starul din NBA, Miles Bridges, a abuzat-o „în toate modurile posibile”. Soția jucătorului de la Charlotte Hornets a publicat detalii înfiorătoare, după ce Bridges a fost arestat.

Michelle își acuză soțul de violență domestică. Într-o postare pe Instagram, ea a relatat un episod șocant, ilustrat cu fotografii cu corpul ei plin de vânătăi, alături de un raport medical. 

Miles Bridges, acuzat de violență domestică

Bridges, principalul marcator de la Hornets din sezonul trecut, a fost arestat, miercuri, în Los Angeles. Departamentul de poliție din LA a confirmat arestarea, dar nu a oferit și motivul: „Mandatul este de natură confidențială”. Ulterior, Mychelle a răbufnit pe Instagram.

„Urăsc că s-a ajuns la asta, dar nu mai pot să tac. Am permis cuiva să-mi distrugă casa, să mă abuzeze în toate modurile posibile și să ne traumatizeze copiii pe viață! Nu am nevoie de simpatie, pur și simplu nu vreau să se mai întâmple asta nimănui. 

Vreau doar ca această persoană să primească ajutor, copiii mei merită mai mult. Asta e tot ce vreau. Doare, totul doare, această situație doare. Sunt speriată, cel mai grav e că au fost martori copiii noștri”, a scris Johnson, jucătoare de baschet în timpul facultății, pe rețelele de socializare. 

Pe raportul medical postat de Michelle sunt trecute următoarele: „atac prin strangulare”, „comoție cerebrală”, „fractura nazală”, „multiple vânătăi”

Michelle a postat inclusiv un videoclip cu fiul ei care spunea: „Tata a sufocat-o pe mama”. Cuplul are doi copii.

Bridges are 24 de ani

Bridges a fost între timp eliberat pe cauțiune (130.000 de dolari).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.