Liga 1

„Condamnă” o echipă din Liga 1 la locurile din subsolul clasamentului: „Printre ultimele 4 sigur”

Petrolul și U Cluj sunt două dintre nou-promovatele în Liga 1 // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 July 2022

Basarab Panduru (51 de ani), fost fotbalist și antrenor, crede că Petrolul se va clasa pe una dintre ultimele 4 poziții în noul sezon de Liga 1. Anterior, analistul TV o „condamnase” la o astfel de soartă și pe CS Mioveni.

Basarab Panduru nu consideră că Petrolul are forța de a rezista cu brio primului sezon de la revenirea în Liga 1. Ploieștenii au promovat în eșalonul de elită din postura de campioană a ligii secunde.

Basarab Panduru o „condamnă” pe Petrolul la locurile din subsolul clasamentului

„Petrolul va lupta pentru evitarea barajului. Nu e uşor pentru o nou-promovată. Şi dacă vin jucători, vin de la retrogradare. Va fi printre ultimele patru echipe”, a opinat Panduru la Orange Sport.

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, Panduru prezise o soartă asemănătoare și pentru CS Mioveni: „Săracul Pelici nu știu cum o mai scoate acum la capăt, de data asta cred că va retrograda, nu mai are scăpare”.

Ce mutări a făcut Petrolul în această vară

  • VENIRI: Tamaș (FC Voluntari), L. Dumitriu (CS Mioveni), Grozav (MTK Budapest), Ivanovski (Dinamo), Jair (HJK Helsinki)
  • REVENIRI: Borța (U Craiova), Licsandru (Blejoi), Iovu (CSO Plopeni), Vl. Bogdan (U Dej), R. Enache (Blejoi), Ad. Nicolae (Blejoi), Oprea (Blejoi), Berbeacă (Ocna Mureș), Nițescu (Blejoi), Manolache (CSM Reșița), Dunca (Baia Mare), Ekollo (FC Buzău)
  • PLECĂRI: Lică (Poli Iași), Prejmerean (Unirea Slobozia), Boțogan (Unirea Slobozia), M. Chindriș (liber), S. Pană (liber), M. Coman (liber), S. Pârvulescu (Tâmpa Brașov), Tucaliuc (Ac. Hagi)

Rapid și Sepsi OSK, de play-off

În schimb, Panduru le vede pe Rapid și Sepsi OSK candidate la play-off:

„Rapid ar trebui să prindă play-off-ul la ce lot are, la cum arată stadionul. Mutu mai cere jucători, cere un vârf, iar dacă mai vin doi jucători probabil că va arăta şi mai bine. Achiziţiile de până acum au fost făcute cu cap.

Și pe Sepsi o trecem la play-off. A câştiat Cupa României, iar acum nu prea mai merge altfel, e nevoie de play-off”.

Anul trecut, ambele formații menționate au ratat calificarea în play-off.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.