Liga 2

Antrenorul ofertat să preia „satelitul” FCSB-ului din Liga 2: „Așteaptă răspuns până duminică seara”

Dacian Nastai // foto: Facebook

Articol de Ionel Luţan  —  sâmbătă, 02 iulie 2022

Dacian Nastai (49 de ani), antrenor care a pregătit-o sezonul trecut pe Sportul Șimleu, în Liga 3, a fost ofertat să preia postul de „principal” la noul „satelit” al FCSB-ului din Liga 2, FCSB Academia Clinceni.

Așa cum GSP.ro a anunțat pe 26 iunie, FCSB va avea un „satelit” în sezonul următor al ligii secunde. Este vorba despre o echipă intitulată „FCSB Academia Clinceni”, care va continua activitatea Unirii Constanța, formația susținută de nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, și va avea sediul la baza sportivă din Clinceni.

Dacian Nastai, ofertat să preia FCSB Academia Clinceni

Între timp, conducerea echipei a demarat negocierile pentru postul de antrenor principal. Iar Dacian Nastai, fost antrenor la FCSB 2, FCSB U19 și „secund” la prima echipă de la FCSB, a fost ofertat.

Dacian Nastai trebuie să răspundă ofertei de la FCSB până duminică seara, după cum a dezvăluit el însuși pentru ziarul Sportul Sălăjean:

„Am fost săptămâna asta la Bucureşti. Am avut o discuţie legată de preluarea echipei FCSB Clinceni. Deocamdată, suntem la nivel de discuţie şi cei de acolo aşteaptă de la mine un răspuns până duminică seara.

Până atunci mă voi decide încotro voi merge. Nu am oferit un răspuns pentru că nu este prea simplu. Vine o ofertă bună de la o echipă din Liga a II-a, o echipă cu un lot în care se regăsesc foarte mulţi jucători cu care eu am lucrat pe parcursul perioadei în care am fost la Bucureşti.

Îi cunosc pe băieţi şi ştiu ce posibilităţi au. Mă cunosc şi ei pe mine, stiu cum lucrez şi putem colabora împreună. Dar am familia la Satu Mare şi trebuie să gândesc toate aspectele”.

Acord verbal pentru a continua la Sportul Șimleu

Sezonul trecut, Dacian Nastai a pregătit-o pe Sportul Șimleu, în Liga 3. Contractul dintre cele două părți a expirat la finalul stagiunii, dar Nastai și conducerea clubului aveau un acord verbal pentru a-l prelungi.

„Discutasem deja cu preşedintele Ioan Gurzău strategia pentru noul sezon. Săptămâna trecută chiar am avut un trial la Şimleu Silvaniei pentru a completa lotul. A venit însă această ofertă.

Oricum, am discutat cu preşedintele de la Sportul şi ştia despre plecarea mea la Bucureşti pentru discuţii. Nu a fost nimic ascuns şi dacă nu voi pleca, prima opţiune rămâne tot Şimleul”, a relatat Nastai.

În 2021/2022, Sportul Șimleu a încheiat sezonul regulat din Liga 3, seria 10, pe locul 6 din 10. CS Minaur Baia Mare și CA Oradea au fost primele două echipe din serie.

Mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.