Stranieri

Ofertă oficială pentru Moruțan! Galatasaray, presată: „Așteptăm răspunsul până luni”

Olimpiu Moruțan // sursă foto: Instagram @ morutan.olimpiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 July 2022

Ankaragucu, echipă nou-promovată în prima ligă din Turcia, îl vrea pe Olimpiu Moruțan (23 de ani), sub formă de împrumut, și a făcut o ofertă în acest sens. „Așteptăm răspunsul de la Galatasaray până luni”, anunță președintele clubului.

Olimpiu Moruțan va schimba echipa, dar și nu campionatul. Mijlocașul ofensiv de la Galatasaray nu intră în planurile roș-galbenilor pentru sezonul următor și va fi, cel mai probabil, cedat sub formă de împrumut.

Una dintre echipele interesate de serviciile sale este Ankaragucu, echipă nou-promovată în eșalonul de elită al Turciei.

Ankaragucu, ofertă pentru Olimpiu Moruțan

Faruk Koca, președintele echipei din Ankara, a spus la Radyospor că „le-am făcut o ofertă celor de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan. Așteptăm răspunsul până luni”.

Faruk Koca s-a întâlnit deja cu directorul sportiv de la Galatasaray, Cenk Ergun, pentru a discuta detaliile afacerii, trativele îndreptându-se într-o „direcție pozitivă” conform publicației Tum Spor.

În primul său sezon la Galatasaray, Olimpiu Moruțan a înscris 3 goluri și a pasat decisiv la alte 5 reușite într-un total de 33 de meciuri jucate. În a doua parte a sezonului, aparițiile sale au fost sporadice.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.