Stiri extrasport

Eroul lui Real Madrid, scandal în țara natală, după ce și-a înșelat iubita: „Are doi copii, pe care i-a văzut 20 de minute!”

Eroul lui Real Madrid, scandal în țara natală, după ce și-a înșelat iubita: „Are doi gemeni pe care i-a văzut 20 de minute!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 July 2022

Rodrygo Goes, fotbalistul lui Real Madrid, e protagonistul unui scandal în țara natală, după ce au apărut informații despre viața sa personală.

Brazilianul e acuzat de o fostă iubită că își ignoră copiii, pe care „i-a văzut doar 20 de minute și cu care a făcut o poză”. El a fost obligat de un tribunal sud-american să le plătească pensie alimentară celor doi fii pe care îi are cu Pamella Costa Souza, 26 de ani. 

Rodrygo, 21 de ani, e într-o relație oficială din 2019 cu avocata Luana Atik Lopes, cu 2 ani mai mare ca el. Totuși, extrema dreapta a campioanei Europei a înșelat-o pe aceasta, escapadă din care au rezultat gemenii Ravy și Rayan.

„Nu știu unde e Rodrygo și ce face, știu doar că fiii mei sunt frumoși, sănătoși, cresc, sunt minunați. Într-o zi voi avea o relație mai bună cu el, cred, pentru că e tatăl copiilor mei”, a spus Pamella în presa braziliană. Ea a postat și o imagine cu copiii în haine cu sigla lui Real Madrid, echipa la care joacă tatăl lor. 

Rodrygo a fost eroul lui Real Madrid în semifinala cu Manchester City, când a marcat o „dublă” și i-a readus pe spanioli în joc, aceștia obținând calificarea în finala pe care au și câștigat-o.

Rodrygo și iubita oficială, Luana
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.