Campionate

Cristiano Ronaldo le-a transmis șefilor lui Manchester United că vrea să plece: „E timpul!” + cea mai probabilă destinație

Cristiano Ronaldo (37 de ani) le-a cerut șefilor lui Manchester United să îl lase să plece în această vară.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 iulie 2022

Cristiano Ronaldo (37 de ani) le-a cerut șefilor lui Manchester United să îl lase să plece în această vară.

Cristiano Ronaldo nu concepe să stea un an departe de Liga Campionilor. Cum Manchester United nu a obținut biletul pentru cea mai galonată competiție a Europei, starul portughez le-a transmis șefilor că vrea o nouă provocare: „E timpul să plec!”.

Potrivit celor de la The Times, Cristiano va pleca doar dacă formația din Manchester va primi o sumă mulțumitoare în schimbul lui. 

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United

Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo, a pornit deja în căutarea unei noi echipe. Chelsea și Bayern se numără printre cluburile unde atacantul portughez a fost propus.

Dacă bavarezii au exclus din start varianta, din cauza salariului mult prea mare pe care îl are Ronaldo, Chelsea se află în pole-position. 

Renumitul jurnalist David Ornstein scrie că Mendes s-a întâlnit în urmă cu două săptămâni, în Portugalia, cu Todd Boehly, noul finanțator al lui Chelsea. Cei doi ar fi discutat direct despre transferul lui Cristiano Ronaldo. 

19 sezoaneconsecutive are Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor

La Chelsea, Cristiano ar avea locul asigurat în centrul ofensivei. Belgianul Romelu Lukaku (29 de ani) a fost cedat la Inter, în Serie A.

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.