Liga 1

Zi plină pentru formațiile din Liga 1 » Rapid, învinsă în Austria! CSA Steaua, victorie cu o formație de primă ligă

FOTO: Facebook @FCRapid1923oficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 July 2022

Cu două săptămâni rămase pâna la startul sezonului 2022/2023, formațiile din Liga 1 pun la cale ultimele detalii.

Rapid, învinsă de LASK Linz

Rapid a fost învinsă cu 2-0 de LASK Linz, ocupanta locului 8 în ultimul sezon din Austria. Scorul a fost deschis de Marin Ljubicic, în minutul 11, la finalul unei acțiuni încâlcite în terenul giuleștenilor. 

Deznodământul a fost un șut din 6 metri în poarta goală. Rezultatul final a fost stabilit de Thomas Goiginger, în minutul 39, cu un lat din interiorul careului.

Echipa Rapidului: H. Moldovan - Săpunaru, D. Griore, P. Iacob - Belu-Iordache, Al. Albu, R. Moise, Șt. Pănoiu, Fl. Ștefan - Vojtus, V. Costache 
Antrenor: Adrian Mutu

FC Botoșani a făcut scorul zilei

FC Botoșani a făcut instrucție cu SC Schwaz, formație din al treilea eșalon al Austriei, scor 6-1. Golurile moldovenilor au fost marcate de Mateus (min 2), Lupeta (min. 21), Camara (59), Bogdan Filip (65), Mailat (81) și Grubac (83).

Echipa de start a lui FC Botoșani: Ureche - Patache, Șeroni, Moescu, Dragu - David, Tîrcoveanu, Petkovski - Tisdell, Lupeta, Mateus
Rezerve: Pap, Toader, Filip, Dican, Nechita, Florescu, Mailat, Camara, Țigănașu, Grubac, Tomache 
Antrenor: Mihai Teja

FC Voluntari, eșec în Polonia

În cantonamentul polonez, FC Voluntari a fost învinsă de Leczna, echipă retrogradată din prima ligă a Poloniei, scor 2-1. Reușita ilfovenilor a fost semnată de George Merloi, în minutul 71, cu un stâng din interiorul careului.

Următorul test va avea loc marți, de la ora 18:00, împotriva lui Hapoel Beer Sheva, vicecampioana Israelului.

CSA Steaua, victorie cu FC Argeș

CSA Steaua s-a impus în primul amical al verii, disputat împotriva prim-divizionarei FC Argeș, scor 1-0. Daniel Oprița a folosit o formulă ofensivă, cu trei atacanți veritabili, Chunchukov, Atanas Trică și Chipirliu. 

Unicul gol al partidei disputate la Curtea de Argeș a fost semnat de Dragoș Niculae, în minutul 63, cu un șut de la 16 metri.

CSA Steaua: H. Iancu - Oroian, Wallace, C. Gugu, A. Sima - A. Popa, Bărbulescu, Balgiu - Chunchukov, A. Trică, Chipirliu 
Antrenor: Daniel Oprița

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.