Liga 2

Zăvăleanu, răspuns pentru Rednic: „Nu am luat niciun leu de la Dinamo, dar am adus sute de mii de euro”

Răzvan Zăvăleanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 iulie 2022

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a avut un răspuns dur pentru Mircea Rednic, după ce fostul antrenor al „câinilor” l-a acuzat că ar avea de câștigat de pe urma insolvenței clubului.

Rednic discută în continuare cu acționarul majoritar Dorin Șerdean preluarea echipei de fotbal Dinamo, dar a rămas șocat după ce a analizat actele pe care i le-a prezentat acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA, în baza cărora administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu ar putea câștiga 500.000 de euro din insolvența clubului, plus procente importante din mișcările financiare ale grupării.

„Cum să accepți așa ceva?!”, s-a mirat Rednic, care nu e dispus ca prin implicarea financiară la Dinamo să cotizeze și la conturile lui Zăvăleanu.

Zăvăleanu, răspuns pentru Rednic

„Cine vrea Dinamo să vină să pună banii pe masă, să lase discuțiile din presă. Îmi pare rău, dar nu pot să cobor cu discuțiile atât de jos. Eu nu am luat niciun leu de la Dinamo, dar am adus sute de mii de euro printr-o formă sau alta. 

Nu vom încasa niciun leu înainte ca Dinamo să fie salvată. Cei care vorbesc că au adus bani la Dinamo, să îmi arate extrasul de cont. Toți care au venit la Dinamo au venit pentru bani, deși spun că nu. Ba ne mai și dau în judecată să își ia bani pentru lunile în care nu au muncit”, a declarat Zăvăleanu, la emisiunea „Liga Digisport”.

Reddnic: „Să plătesc eu restanțele?”

„Acum, ce să fac? Să plătesc eu restanțele? Să-i dau lui Zăvăleanu bani, care n-a adus niciun euro? El are 6%+TVA din tot ce se vinde și tot ce intră la Dinamo! Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”, a declarat Rednic în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.