Liga 1

FCSB are un nou număr 9: „Sunt viitorul atacant al echipei”

Ianis Stoica (19 ani) va avea numărul 9 pe tricou la FCSB în sezonul viitor. Atacantul a evoluat cu #19 în campionatul precedent.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 iulie 2022

Ianis Stoica (19 ani) va purta numărul 9 pe tricou la FCSB în sezonul viitor. Atacantul a evoluat cu #19 în campionatul precedent. 

Ianis Stoica a luat tricoul #9 de la Tavi Popescu, acesta din urmă va evolua cu #11 pe spate. După amicalul cu Zimbru Chișinău, 6-1, în care a marcat ultimul gol al întâlnirii și a irosit alte două ocazii imense, Stoica a dezvăluit că staff-ul tehnic l-a împins să-și schimbe numărul.

Ianis Stoica, după Zimbru - FCSB 1-6: „Sper să luăm titlul”

„Important este să înscriem, să nu tratăm meciurile cu superficialitate. Suntem un grup, nu suntem individualiști, s-a văzut și astăzi că suntem o echipă.

Aveam numărul 19, dar cei din staff mi-au spus să iau numărul 9, pentru că sunt viitorul atacant al echipei. Sper să îmi ajut cât mai mult echipa și să câștigăm campionatul. Suntem omogeni, a mai trecut un an peste noi, avem încredere”, a declarat Stoica pentru sport.ro.

9 goluria reușit Ianis Stoica pentru FCSB în sezonul trecut (34 de meciuri)

Încă două amicale pentru FCSB

În primul joc de verificare, disputat în baza din Berceni, FCSB a trecut de o altă echipă din Republica Moldova, Sfântul Gheorghe, scor 6-0, goluri marcate de Dumiter (2), Șut, Cordea, Ianis Stoica și Mamut.

>

FCSB va mai disputa două amicale în această vară, cu CS Mioveni și Oțelul Galați.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.