Campionate

Concluziile lui Loți Boloni, după prima săptămână la Metz: „Să privim adevărul în față”

Ladislau Boloni // Foto: Twitter FC Metz

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday, 03 July 2022

Laszlo Bölöni, 69 de ani, nu mai are nicio lună de pregătire înainte de startul Ligue 2 cu Metz: „Dacă echipa a retrogradat înseamnă că a lipsit ceva”.

După șapte zile de antrenamente, Laszlo Bölöni a făcut o primă analiză a situației la FC Metz. Nu e rău, dar nici foarte bine, la o echipă ce a retrogradat sezonul trecut din Ligue 1. Mai ales psihic. 

Loți Boloni: „Încercăm să recuperăm timpul pierdut”

„Ne așteptam la acest aspect, nu e o surpriză. Știam că vom avea un grup care a trecut printr-o perioadă grea. Trebuie să privim adevărul în față. E delicat pentru mine de analizat subiectul, totuși, dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat înseamnă că a lipsit ceva. Căutăm un răspuns”, a declarat antrenorul în vârstă de 69 de ani la conferință, citat de Le Républicain Lorrain. 

Nu mai are nicio lună până la startul campionatului. Pe 30 iulie, acasă, cu Amiens. „Pentru o bună pregătire ai nevoie de șase săptămâni, iar noi avem cinci. Încercăm să recuperăm timpul pierdut”. 

Și trage tare de la început, „chiar dacă mie îmi place să dozez eforturile pentru a evita problemele musculare. Nu o mai putem face acum, așa că accentuez recuperarea. Momentan, să bat în lemn, n-au fost accidentări.” 

Loți Boloni: „Urmărim și tineri, dar caut maturitate”

Mereu cu ochii după tineri talentați, de perspectivă, promovând peste tot puști ce au devenit mari jucători, Bölöni vrea altceva la Metz, în mercato. „Îmi doresc fotbaliști capabili să ne ofere experiență, maturitate și știința jocului. Vom urmări și tineri, dar caut maturitate.” 

Încerc să mă fac acceptat cât mai repede. Cred în forța caracterului, în perseverență. Toți jucătorii mei au talent, dar trebuie să-l materializeze

- Laszlo Bölöni, antrenor Metz

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.