Stranieri

Alt atacant de națională pe drumuri » Brighton vrea să scape definitiv de Florin Andone

Florin Andone, primul din dreapta // Foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  Sunday, 03 July 2022

Florin Andone, 29 de ani, mai are un an de contract cu Brighton, echipa din Premier League, și nu intră în vederile managerului Graham Potter. Ar putea fi vândut sau reziliază și este lăsat să plece liber.

Atacanții români ce joacă în străinătate nu trec prin momente fericite și sunt mereu cu valizele pregătite. E și cazul lui Florin Andone, 29 de ani, întors după împrumutul de la Cadiz, unde nu și-a găsit deloc forma și locul în echipă, marcând un gol în nouă meciuri. 

Mai are un sezon de contract cu Brighton, dar nu mai intră deloc în vederile managerului Graham Potter și clubul ar vrea să scape de el. N-a mai jucat de cinci luni și nici n-o va mai face pentru „pescăruși”.

Florin Andone, o surpriză pentru colegii de la Brighton

„Probabil va fi vândut sau va fi lăsat să plece liber de contract în lunile care urmează. Niciun fan Albion nu va uita însă golul uimitor marcat împotriva celor de la Crystal Palace, în aprilie 2018. Fără îndoială, în cei patru ani de la transfer au fost mai mult nerealizări decât lucruri bune în dreptul lui Andone. Există destule argumente pentru care o despărțire e cea mai bună soluție de ambele părți", dezvăluie Sussex Live. 

Chiar și colegii s-au mirat să-l vadă pe Florin prezentându-se la reunirea lotului. „Oh, no!”, a exclamat Solly March, când românul l-a îmbrățișat la antrenament. Rămâne de văzut cine-l cumpără, cota sa de pe Transfermarkt prăbușindu-se de la 6 milioane de euro în 2019 la doar un milion acum.

6goluri în 30 de meciuri a marcat Florin Andone pentru Brighton. La Galatasaray, are două în 12 partide

Florin Andone, „roșu” la ultimul meci!

Andone a avut și destul ghinion, cu două accidentări grave la ligamentele genunchiului care l-au ținut peste un an departe de gazon. Din această cauză, nici la Galatasasay nu a reușit mare lucru, nici după ce și-a revenit, când a ajuns la Cadiz și cei de acolo au vrut să-l trimită înapoi după câteva luni, având și o escapadă în discotecă. 

Au trecut aproape trei ani de la ultimul său meci în Premier League la Brighton, în care a fost eliminat pentru un fault violent, și 15 luni de la apariția pentru echipa U23, 14 minute cu Southampton B.

Citește și alte știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.