Campionate

Xavi a făcut lista neagră la Barcelona » Pe cine nu vrea la reunirea de luni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 July 2022

Barcelona se va reuni luni, 4 iulie, iar Xavi și-a făcut planurile pentru noul sezon.

În așteptarea prezentării lui Kessie și Christiansen și în pline discuții pentru prelungirea contractului lui Ousmane Dembele, Barcelona este gata să renunțe la mai mulți jucători.

La ce jucători renunță Barcelona

Mundo Deportivo scrie că Xavi a vorbit cu mai mulți jucători și le-a transmis că nu mai intră în planurile sale pentru viitorul sezon. Iar numele primilor 4 jucători au fost publicate azi de presa iberică.

Astfel, Riqui Puig, Neto, Umtiti și Mingueza nu sunt așteptați de antrenorul catalanilor la reunirea de luni.

  • Neto e un portar brazilian de 32 de ani. A fost adus în 2019, la schimb cu Cillessen, de la Valencia. În sezonul trecut a bifat 4 meciuri
  • Samuel Umiti (28 de ani) este un fundaș central francez, adus în 2018, de la Lyon. Măcinat de accidentări în ultmii ani, Umiti a ieșit din planurile Barcelonei și e dorit de Rennes.
  • Oscar Mingueza (23 de ani) a fost promovat de Koeman în sezonul 2020-2021, de la formația secundă.  Poate evolua ca fundaș dreapta și ca fundaș central.
  • Considerat speranța catalanilor, Riqui Puig (22 de ani) nu a impresionat. Mijlocașul nu mai intră în planurile lui Xavi

Barcelona va încerca să-i vândă pe cei 4 jucători cât mai curând. Lor li se adaugă Clement Lenglet (învoit de la reunire pentru a perfecta împrumutul la Tottenham) și Martin Braithwaite, căruia i se caută echipă. Va reveni pe 11 iulie la antrenamente, însă nu intră în planurile lui Xavi pentru acest sezon.

Revin 5 jucători la Barcelona

De luni, Barcelona va avea 5 jucători noi la dispoziție, care revin după împrumuturi: Trincao (Wolverhampton), Inaki Pena (Galatasaray), Pjanic (Besiktas), Collado (Granada) și Rey Manaj (Spezia).

VIDEO Barcelona și-a prezentat echipamentul de rezervă

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.