Tenis

A refuzat să participe la Wimbledon, acum le taie respirația fanilor cu fotografii de la plajă » Cum a petrecut Eugenie Bouchard ziua Canadei

+71 Foto
Eugenie Bouchard // foto: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 iulie 2022

Eugenie Bouchard (28 de ani), fără clasament în momentul de față, se relaxează la plajă după ce a decis să nu participe la Wimbledon.

Finalistă la Wimbledon în 2014 - cel mai bun rezultat al său într-un turneu de Grand Slam - Eugenie Bouchard a preferat să nu joace la ediția din acest an, deși se afla pe lista inițială a participanților.

Cum la Wimbledon 2022 nu vor fi acordate puncte jucătorilor, decizie luată la comun de WTA și ATP, jucătoarea din Canada a preferat să spună „pas” competiției.

Eugenie Bouchard, fotografii incendiare pe plajă

În timp ce-și pregătește revenirea în circuit, Bouchard s-a fotografiat la plajă, cu ocazia Zilei Canadei (1 iulie). Fotografiile în care poartă un costum de baie roșu, din două piese, au adunat peste 80.000 de aprecieri.

Bouchard are un bazin de urmăritori uriași, de 2,3 milioane.

Bouchard nu a mai jucat din martie 2021, din cauza unei accidentări la umăr. Ea va reveni în perioada următoare, anunțându-și deja participarea la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.