Liga 1

Cu șeful ultrașilor în delegație » FCSB l-a luat în Moldova și pe liderul galeriei! Se comporta exact ca un membru din staff

+6 Foto
Mustață după ce-a coborât din autocarul oficial al echipei pe Otopeni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 July 2022

FCSB a marcat şase goluri în cel de-al doilea amical al verii, învingând la Chișinău pe Zimbru, iar din delegația oficială, alături de jucători și antrenori, a făcut parte și liderul galeriei, Gheorghe Mustață.

Elevii lui Toni Petrea au defilat la Chișinău, 6-1, împotriva unui adversar foarte modest, care ar avea probleme mari să se mențină în prima ligă din România. Darius Olaru (10), Fl. Coman (28) au marcat golurile primei reprize.

La reluare, Dawa (61), Musi (71), Mamut (80) și Stoica (83) au majorat scorul pentru FCSB. Zimbru a reușit să marcheze chiar din zona fundașilor centrali, P. Rodrigues întorcându-se de lângă Crețu și învingându-l pe Târnovanu cu o execuție cadrată pe jumătatea porții (77).

Gheorghe Mustață, în delegația lui FCSB

Dacă scorul a fost unul normal, ținând cont de diferența de valoare, alt eveniment a sărit în ochi. Din delegația FCSB ajunsă la Otopeni cu autocarul echipei a făcut parte și Gheorghe Mustață, care apoi a zburat spre Republica Moldova alături de Tănase și restul jucătorilor!

Nimeni altul decât șeful galeriei, condamnat în 2013 la 7 ani şi 6 luni de închisoare, în dosarul în care a fost judecat alături de alte 41 de persoane pentru iniţiere sau constituire a unui grup infracţional, violenţă şi şantaj, instanţa majorând pedepsele unora din inculpaţi.

Mustață apare în imaginile publicate de FCSB și-n momentul în care echipa ajunge la stadionul din Republica Moldova. Îmbrăcat într-un tricou al ultrașilor din galerie, Mustață coboară din autocar alături de jucători, dă indicații și beneficiază de toate condițiile unui oficial al echipei.

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.