Liga 1

Pierdere importantă pentru FCSB » Va rata primele meciuri oficiale din noul sezon

Toni Petrea, antrenor FCSB // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 iulie 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a dezvăluit că Rachid Bouhenna (31), stoperul algerian transferat de vicecampioana României în această vară, a suferit o accidentare.

Rachid Bouhenna, unul dintre cei doi jucători transferați de FCSB în această vară, alături de Joyskim Dawa, s-a accidentat la scurt timp după ce a ajuns în curtea vicecampioanei.

Stoperul algerian a suferit o întindere în urma unei intrări prin alunecare la unul dintre antrenamentele echipei și va lipsi până la 3 săptămâni, potrivit managerului general Mihai Stoica.

FCSB. Mihai Stoica anunță că Rachid Bouhenna va lipsi „două-trei săptămâni”

„Bouhenna are o întindere și va lipsi două-trei săptămâni. A simțit ceva la un final de antrenament, la o intrare la Oaidă, în alunecare.

A făcut o ecografie, nu s-a văzut nimic, apoi a mai făcut un antrenament normal şi după asta a zis că a simţit ceva. Trebuie să stea două-trei săptămâni. E o întindere de gradul 2”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Rachid Bouhenna, care a împlinit vârsta de 31 de ani pe 29 iunie, nu a fost în lotul celor de la FCSB la primele două amicale ale verii, 6-0 cu FC Sfântul Gheorghe și 6-1 cu Zimbrul Chișinău.

Dacă va lipsi trei săptămâni, Bouhenna va rata meciul din prima etapă a noului sezon de Liga 1, cu U Cluj, și turul duelului din runda 2 preliminară a Conference League, cu FC Saburtalo (Georgia) sau FK Partizani (Albania).

În condițiile în care ar fi apt de joc, Bouhenna ar fi titular în centrul defensivei lui FCSB, alături de Joyskim Dawa. După accidentarea lui Bouhenna, FCSB a rămas cu un singur fundaș central de meserie apt de joc, Joyskim Dawa. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.