Box

KO teribil în UFC » Momentul care a făcut ca fanii să explodeze: „E un asasin”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 July 2022

Alex Pereira s-a luptat cu Sean Strickland în gala UFC 276 de la Las Vegas. Meciul a fost încheiat abrupt, după o lovitură devastatoare a brazilianului.

Americanul Sean Strickland nu a rezistat nici măcar o rundă în meciul cu Pereira. La primul atac al brazilianului, venit cu două minute și 27 de secunde înainte de finalul primei părți, acesta a fost făcut KO. 

Pereira l-a lovit direct în maxilar pe Strickland cu un croșeu de stânga, trimițându-l la podea pe american. Momentul impactului a fost atât de puternic încât comentatorii și fanii prezenți la meci au explodat.

Sean Strickland, făcut KO de Alex Pereira

După partidă, Strickland a postat un mesaj pe instagram în care a vorbit despre eșecul suferit și a ținut să-și laude adversarul.

„Este nasol. Am încercat să-l lovesc pe unul dintre cei mai buni kickboxeri din lume. Problema a fost că în prima rundă, mi-am spus «WOW, lupta va fi ușoară. Voi câștiga în trei runde. Și dintr-o dată m-a prins». Felicitări lui Alex, e un asasin. 

Le mulțumesc antrenorilor, îmi pare rău că nu am reușit să câștig. Fanilor le mulțumesc pentru sprijin. Va durea pentru un timp, însă vom merge înainte”, a declarat Sean Strickland.

Citește alte știri din box:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.