Stranieri

Dorin Rotariu, fotbalistul care l-a lăsat cu „seen” pe Mihai Stoica, a semnat: „M-am simțit dorit foarte mult”

Dorin Rotariu // foto: Instagram @ rotariudorin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 iulie 2022

Atromitos a anunțat că Dorin Rotariu (26 de ani) va rămâne la club pentru încă un sezon, împrumutul său de la Ludogorets fiind prelungit până în vara lui 2023.

Dorit de FCSB, care are o singură soluție pe postul de extremă dreapta, Dorin Rotariu a preferat să rămână în Grecia, la Atromitos, pentru care a evoluat în prima parte a anului sub formă de împrumut de la Ludogorets.

Împrumutul său a fost prelungit, iar fotbalistul român s-a declarat mulțumit de faptul că Ludogorets și Atromitos au reușit să bată palma.

Dorit de FCSB, Dorin Rotariu rămâne la Atromitos

„Sunt foarte fericit că totul a mers bine și că am rămas la Atromitos. A fost prioritatea mea să rămân aici, mă bucur că a existat un final fericit.

Vreau să îi mulțumesc domnului Spanos (n.r. - Georgios, proprietarul) pentru contribuția sa uriașă la finalizarea tranzacției, directorului tehnic Giannis Angelopoulos pentru eforturile depuse în tot acest timp și antrenorului meu, Chris Coleman, pentru marea încredere pe care mi-a acordat-o.

Simt că am fost dorit foarte mult, mă simt important aici și tot ce am întâlnit mă face să mă simt foarte bine, de la facilități la staff-ul tehnic, oamenii din club și colegii mei. Totul este perfect.

Poate că ar fi existat oferte de la alte echipe, dar am vrut să rămân aici, am vrut să am un an întreg la Atromitos. Vrem să ne descurcăm mai bine decât în sezonul trecut și acesta a fost un alt motiv pentru care am vrut să rămân.

Prezența lui Chris Coleman a jucat, de asemenea, un rol important în alegerea mea. Îl cunosc, el mă cunoaște, știu ce pot oferi și mă simt foarte bine să fiu cu un antrenor care are încredere în mine și știe ce pot oferi”, a declarat Rotariu, conform site-ului oficial al clubului.

În primele 6 luni ale anului, Rotariu a adunat 11 apariții la Atromitos, fără să marcheze.

FCSB l-a dorit pe Rotariu

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a recunoscut că a testat „pista” Rotariu. I-a scris pe WhatsApp, însă fotbalistul l-a ignorat.

„Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc de 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva.

Efectiv am scris: «Pot să te sun?». Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după, un prieten, coleg, l-a căutat şi tot aşa, n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm”, a povestit Mihai Stoica la Orange Sport.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.