Nationala

Elogii la adresa lui Stanciu: „Este imperativ nevoie de el la națională. Îi trimiți avion privat!”

Nicolae Stanciu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 iulie 2022

Nicolae Stanciu (29 de ani), mijlocașul lui Wuhan Three Towns, este cerut la naționala României de Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesionistede Fotbal.

„Corleone” consideră că distanța dintre China și România nu ar trebui să fie un impediment în calea convocării lui Stanciu, care este în mare formă de la debutul la Wuhan.

Stanciu, cerut de Dragomir la națională

„Cum nu poate veni? Trebuia să-l cheme, să fie în contract obligatoriu. Îi trimiţi avion privat, să vină cu el. Frate, nu mai poţi. Eşti în secolul ăsta al vitezei. Nu poţi să-l ţii zece ore prin aeroporturi. Trimiţi avion special, un privat. Cât costă un privat?

Mai mult de o sută de mii nu costă până în China şi-napoi. Ce e asta? Pentru echipa naţională? Este imperativ nevoie de el. Este de nelipsit de la echipa naţională. Eu l-am criticat când n-a mers dar acum e cel mai bun jucător al echipei naţionale, nu îl chemi?”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Orange Sport.

În acest sezon al campionatului chinez, Stanciu a jucat 8 meciuri, în care a participat decisiv la 10 goluri: 5 reușite și 5 assist-uri. Wuhan Three Towns este pe primul loc, cu 22 de puncte, după 7 victorii și un egal în 8 etape.

>

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.