Campionate

Scene șocante » Ultrașii l-au dat afară din sală pe fostul antrenor al lui Moruțan și Cicâldău!

Momentul în care fanii îl dau afară pe Albert Riera din sală // foto: captură video Twitter @carrusel

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 iulie 2022

Scene incredibile la Ljubljana. Ultrașii celor de la Olimpija au întrerupt conferința de presă în care noul antrenor Albert Riera (40 de ani) era prezentat, pentru a-l da afară din sală!

Situație extrem de tensionată în jurul echipei Olimpija Ljubljana, locul 3 în campionatul Sloveniei sezonul trecut.

Conducerea clubului a decis să-l demită pe croatul Robert Prosinecki, o mutare care nu le-a picat deloc bine nucleului radical al fanilor.

VIDEO » Noul antrenor de la Olimpija Ljubljana, scos de ultrași din sala de conferințe

Aceștia s-au opus angajării noului antrenor, spaniolul Albert Riera, și au dat peste cap conferința de presă în care Riera era prezentat. Mai mulți ultrași au intrat în sala pentru a-și exprima nemulțumirea față de decizia conducerii și l-au forțat pe Riera să părăsească încăperea.

În cazul în care va continua la Olimpija, Albert Riera va avea primul meci joi, în turul 1 preliminar din Conference League, contra celor de la Differdange.

Riera este la prima experiență de „principal”, după două mandate de antrenor secund la Galatasaray, sub Fatih Terim (august 2020 - iulie 2021) și Domenec Torrent (ianuarie - iulie 2022).

Robert Prosinecki, antrenorul demis, o pregătise pe Olimpija vreme de 3 luni, martie - iulie, perioadă în care echipa din Ljubljana a câștigat 5 dintre cele 8 meciuri jucate.

Ivaylo Petev a trecut printr-o situație similară

Episodul care l-a avut în prim-plan pe Albert Riera amintește de unul din 2013, în care bulgarul Ivaylo Petev, actualul selecționer al Bosniei, a fost protagonist.

La conferința de prezentare ca antrenor al lui Levski Sofia, ultrașii l-au bruscat și l-au dezbrăcat de echipamentul cu însemnele clubului!

Ultrașii lui Levski îl acuzau pe Petev că ar fi suporter al rivalei locale ȚSKA. Presa din Sofia prezentase o serie de declarații prin care antrenorul își declara simpatia față de ȚSKA, afirmații despre care Petev susținea că nu îi aparțin.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.